ROI Videoconferencing Tips

De ROI periode van videoconferencing zo kort mogelijk maken

De ROI periode van videoconferencing zo kort mogelijk maken

Voor veel organisaties kan videoconferencing van positieve invloed zijn op de bedrijfsvoering.  Net als bij veel andere investeringen moet hier wel een Return on Investment (ROI) tegenover staan, en het liefst op een zo kort mogelijke termijn. Voor videoconferencing is de periode van ROI tussen de 12 en 18 maanden. Deze whitepaper geeft u tips om zo snel mogelijk de ROI voor videoconferencing te bewerkstelligen.

Voordelen
Wat het grootste voordeel is  van videoconferencing is dat het reizen tot een minimum kan worden beperkt. Daarmee worden de reiskosten . Afhankelijk van de organisatie kan door videoconferencing ook de kosten voor hotels, maaltijden en parkeren worden meegenomen bij de besparingen. Hiernaast zijn er nog andere globale voordelen:

  • Het live deelnemen aan videoconferences en later kunnen terugkijken
  • Op korte termijn en op afstand experts inschakelen voor problemen
  • Mogelijkheid tot snellere beslissing name
  • Training geven aan medewerkers door de hele organisatie

Download de whitepaper “ROI Videoconferencing Tips” waarin tips worden gegeven over hoe de ROI periode zo kort mogelijk kan worden gehouden en wat de voordelen zijn van videoconferencing.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom StategieTrends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Stategie :  Wat is Crossover Business?

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder

Trends :  De impact van blockchain op de supply chain

Blockchain zorgde al voor een revolutie in de financiële wereld en kan ook de supply chain grondig veranderen. Deze whitepaper neemt ons mee in de toekomst van de supply chain en toont aan de hand van een proces in de voedselindustrie hoe deze toekomst eruit ziet. Wil jij ook een kijkje nemen in die toekomst? Download dan snel deze whitepaper.

Lees verder

Trends :  Artificial Intelligence: Bent u klaar voor de toekomst?

Waar staat u op het gebied van Artificial Intelligence (AI)? AI staat bij veel bedrijven op de agenda en sommigen zijn er al mee aan het experimenteren. Dit uitgebreide onderzoek laat u zien waar bedrijven momenteel staan, maar ook wat hun kansen en uitdagingen zijn. Is uw organisatie al klaar voor AI? Dat weet u na het lezen van dit eBook!

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.