Ricoh Document Governance Index 2012 Deel 3

Hoe werknemers echt denken over de puzzel van processen

Hoe werknemers echt denken over de puzzel van processen

“82% van de werknemers zegt dat de manier waarop ze vandaag werken gedateerd is en dat ze daardoor minder efficiënt en doeltreffend kunnen werken dan eigenlijk mogelijk is.”

Zoals hier boven te lezen is, bedrijven die luisteren naar hun werknemers, zullen hier hun voordeel mee kunnen  doen. In de vorm van concurrentievoordeel, blijvende bewegelijkheid en flexibiliteit. Veel bedrijven luisteren nog niet genoeg naar hun werknemers en betrekken hierdoor de werknemers niet voldoende bij de processen binnen het bedrijf.

Deel drie van de “Document Governance Index 2012” whitepapers gaat in op change-management. Change-management staat vaak niet centraal bij de implementatie van nieuwe werkmethoden. Hierdoor worden investeringen binnen organisaties niet optimaal benut.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend het derde deel van de reeks “Document Governance Index 2012” whitepapers. De whitepaper gaat in op de bovenstaande onderwerpen en de vier belangrijkste bevindingen van het onderzoek.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Governance, Risk & ComplianceDMS (Document Management System)Document Output bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Governance, Risk & Compliance :  ILAAP dicht kloof Pillar 2 Basel III raamwerk

Het beheer van liquiditeitsrisico’s is ondervertegenwoordigd in Pillar 2 van het Basel III raamwerk. In Pillar 2 zijn er geen specifieke eisen voor het managen van liquiditeitsrisico zoals dat er is voor andere type risico's. Dit veroorzaakt een kloof tussen liquiditeitsrisico en markt-, krediet- en operationeel risico in Pillar 2. Een Internal Liquidity Adequacy Assessment Process (ILAAP) kan als baseline gebruikt worden om deze kloof dichten.

Lees verder

Document Output :  Welke formulieren ondersteunen uw workflow?

Succesvolle, moderne organisaties draaien steeds meer om data en processen. Workflow management met behulp van formulieren is hier onlosmakelijk mee verbonden. In deze whitepaper leest u hoe formulieren passen in een workflow automation oplossing. Daarnaast krijgt u 3 tips voor het inrichten en gebruik van elektronische formulieren in uw organisatie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.