Klant echt koning dankzij digitaal winkelpersoneel

10 April 2018, 10.00afbeelding Klant echt koning dankzij digitaal winkelpersoneel

Winkelmedewerkers zijn de ambassadeurs van je merk. Als klanten snel en goed geholpen worden, kopen ze meer en komen ze graag terug. Hoe kunnen digitale hulpmiddelen jouw medewerkers helpen evolueren van winkelpersoneel naar persoonlijke koopassistenten? Lees het hier!

Lees verder

Voorspel de behoefte van je klant

15 March 2018, 00.00afbeelding Voorspel de behoefte van je klant

Als merk moet je je ervan bewust zijn dat de loyaliteit van je klanten meer en meer gebaseerd wordt op de ervaring die een klant met jouw merk heeft. Daarom moet je als bedrijf werken aan het optimaliseren van de klantbeleving in relatie tot je merk. Hoe doe je dit?

Lees verder

Zorg voor bruikbare inzichten met data

11 March 2018, 00.00afbeelding Zorg voor bruikbare inzichten met data

Veel organisaties verzamelen, bewust en onbewust, enorme hoeveelheden gegevens. Maar hoe zet je die data in om marketing te ondersteunen in het aantrekken van potentiële klanten? Hoe help je een salesmanager in het verhogen van conversie op basis van data? Het creëren van inzichten waarop de business actie kan ondernemen is buitengewoon relevant.

Lees verder

NRF 2018 | De klantreis van de toekomst

6 February 2018, 00.00afbeelding NRF 2018 | De klantreis van de toekomst

De hele retail en tech-wereld streek vorige week neer in New York voor NRF 2018. Samen met de 33.000 bezoekers maakte ik op deze retailbeurs de klantreis van de toekomst. Dat is een inspirerende, digitale reis waar beleving en gemak naadloos hand in hand gaan. Van een robot die je schappen in de gaten houdt tot chatbots die te hulp schieten en next generation Point of Sale. Digitale technologie is overal en is daarom ook steeds meer te vinden in de retail. Dat is niet alleen leuk, maar ook noodzakelijk om klanten nu en in de toekomst te blijven binden. De digitale transformatie is veel meer dan een webwinkel starten, het gaat om het integreren van AI, customisation, personalisation en social engagement met je fans.

Lees verder