Welke voordelen biedt digital commerce in de cloud?

4 July 2018, 11.11afbeelding Welke voordelen biedt digital commerce in de cloud?

Is uw retail business gebaat bij het betreden van nieuwe markten, het lanceren van nieuwe producten en het snel inspelen op veranderende klantbehoeften? Hoe sluit je aan bij je merk en bij marketplaces? Hoe doe je dit terwijl marges onder druk staan? Lees dan deze blogpost over de voordelen van omni-channel digital commerce in de cloud, zodat u grip houdt op uw klanten en uw business.

Lees verder

Vier veel voorkomende valkuilen in digital commerce

3 July 2018, 09.11afbeelding Vier veel voorkomende valkuilen in digital commerce

Veel e-commerce managers leven in het moment en spelen in op veranderingen die op korte termijn staan te gebeuren – en vaak is dat ook nog op de automatische piloot. Hoe zorgt u er nu voor dat u niet in veel voorkomende valkuilen zoals deze trapt? In deze blogpost staan vier veel voorkomende valkuilen in digital commerce beschreven. Doe er uw voordeel mee!

Lees verder

Inspelen op 8 belangrijke trends voor consumentenmerken

19 June 2018, 15.30afbeelding Inspelen op 8 belangrijke trends voor consumentenmerken

We leven in een tijd waarin informatie direct en voor iedereen beschikbaar is. Consumenten zijn steeds beter geïnformeerd en beïnvloeden elkaar in een rap tempo. Ook wordt de afstand tussen merken en consumenten dagelijks kleiner. Merken moeten daarom zo snel mogelijk inspelen op ontwikkelingen. Wanneer verandering gebeurt, gebeurt het snel.

Lees verder

Alles over blockchain

6 June 2018, 15.45afbeelding Alles over blockchain

Er wordt veel gesproken en geschreven over Blockchain technologie. Veel mensen hebben er over gehoord maar weten niet precies wat het is, wat het kan en welke mogelijkheden het organisaties biedt. We belichten in deze blog de 4 typen blockchain, de voordelen die ze bieden en de impact die deze technologie heeft.

Lees verder

Blockchain voor bedrijven: basis voor digitale transformatie

6 June 2018, 15.30afbeelding Blockchain voor bedrijven: basis voor digitale transformatie

Hoewel de huidige hype rond blockchain anders doet vermoeden, bestaat deze technologie alweer een kleine tien jaar. Blockchain is ontwikkeld als transactiemechanisme, dat ondubbelzinnig te vertrouwen is. Vertrouwen is de basis van iedere (zakelijke) relatie. Wij vertrouwen bijvoorbeeld onze bank dat een betaling die we doen, ook echt plaatsvindt en wij bijvoorbeeld ons bestelde product bij een webwinkel ook daadwerkelijk geleverd krijgen.

Lees verder