Tag: SharePoint 2013

De Office 365 integratie van SharePoint: gebruikt u 'm al?

De Office 365 integratie van SharePoint: gebruikt u 'm al? gratis downloaden

De rol van internet verschuift van informatiebron steeds verder naar aanbieder van handige tools en apps. Daarnaast hebben medewerkers behoefte aan flexibiliteit en mobiel werken. Steeds meer organisaties stappen dan ook over op een digitale werkplek. SharePoint biedt een platform dat dit mogelijk maakt. De afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van SharePoint niet stilgestaan. Kent u deze vijf voordelen al?

Lees verder ›Download nu

SharePoint 2016 implementeren in de organisatie

SharePoint 2016 implementeren in de organisatie gratis downloaden

SharePoint Server 2016 is uit! Wat zijn de voordelen en nieuwe functies? SharePoint 2016 bouwt voort op eerdere versies en Office 365 innovaties. In deze reviewer’s gids meer over de mogelijkheden, voordelen en ervaringen. Zorg dat u helemaal up-do-date bent en maak een gedegen keuze om over te stappen naar SharePoint Server 2016.

Lees verder ›Download nu

SharePoint intranet voor medewerkerbetrokkenheid

SharePoint intranet voor medewerkerbetrokkenheid gratis downloaden

Het oude intranet was niet meer functioneel. Medewerkers wilde er niet meer mee werken. Het CAK heeft gekozen voor een vernieuwd SharePoint intranet om zo de interne communicatie op pijl te houden. Communicatie is erg belangrijk bij deze organisatie. Lees in deze praktijkcase meer over de keuze voor SharePoint, de adoptie en implementatie, de meerwaarde en toekomstige oplossingen.

Lees verder ›Download nu

SharePoint succesvol implementeren in 8 stappen

SharePoint succesvol implementeren in 8 stappen gratis downloaden

Bij het besluit om een SharePoint portal aan te schaffen of te laten bouwen is het belangrijk dat de hele organisatie het met open armen ontvangt. Met een aantal handige tips is het mogelijk om dit te realiseren. Lees meer over de 8 stappen voor een succesvolle SharePoint implementatie en download de whitepaper.

Lees verder ›Download nu

Zaakgericht werken met SharePoint 2013 als platform

Zaakgericht werken met SharePoint 2013 als platform gratis downloaden

Is SharePoint 2013 een volwaardig platform om zaakgericht werken te ondersteunen? Dit is zeker een terecht vraag en het antwoord is dat SharePoint 2013 een volwaardig alternatief is. Om deze twijfels bij u weg te halen, is dit document opgesteld. Lees in deze whitepaper meer over de voordelen, werkwijze en de koppeling naar een DMS & RMA portal.

Lees verder ›Download nu

SharePoint 2013 inzetten voor het delen van kennis en informatie

SharePoint 2013 inzetten voor het delen van kennis en informatie gratis downloaden

Het delen van kennis en informatie binnen de organisatie, maar ook met opdrachtgevers en partners krijgt bij steeds meer organisaties een hogere prioriteit. Natuurlijk is het niet de bedoeling van deze kennis en informatie op straat komt te liggen. SharePoint 2013 kan als hulpmiddel dienen voor het delen van deze kennis en informatie. Deze whitepaper gaat dieper in op de functionaliteiten, toepassingsgebieden en voordelen van SharePoint 2013.

Lees verder ›Download nu

Digitale ondertekeningsoplossing voor SharePoint

Digitale ondertekeningsoplossing voor SharePoint gratis downloaden

Veel organisaties over de hele wereld maken al gebruik van een digitale ondertekeningsoplossing. Wat zijn de voordelen van digitaal ondertekenen? Dit artikel gaat in op de mogelijkheden van een digitale ondertekeningsoplossing geïntegreerd met SharePoint.

Lees verder ›Download nu

SharePoint Server 2013: IT Professional Reviewer’s Guide

SharePoint Server 2013: IT Professional Reviewer’s Guide gratis downloaden

SharePoint Server 2013 is uit, deze gids gaat in op de belangrijkste aspecten van SharePoint Server 2013. De drie belangrijkste punten waar deze gids op in gaat zijn: Managen van de kosten, risico’s en uw eigen tijd. Wat zijn de verbeteringen ten opzichte van SharePoint Server 2010? Lees snel verder en stap over op SharePoint Server 2013!

Lees verder ›Download nu