Tag: Onderwijs & Onderzoek

Onderwijs op maat: een stappenplan

Onderwijs op maat: een stappenplan gratis downloaden

Jongeren zitten nog wel in een klas, maar ze krijgen hun stof steeds vaker digitaal, persoonlijk en op maat. Veel scholen in het voorgezet onderwijs staan aan de vooravond van een de transformatie naar deze nieuwe manier van lesgeven. Dit vraagt wel een continu veranderingstraject. Hoe je dat aanpakt en beter onderwijs geeft, lees je in deze whitepaper.

Lees verder ›Download nu

In 7 stappen de juiste digitale devices op school

In 7 stappen de juiste digitale devices op school gratis downloaden

Elke school wil modern en goed onderwijs leveren. Een van de ingrediënten daarvan is een device dat past bij de leerlingen, docenten en het type onderwijs. Waar moeten deze apparaten precies aan voldoen? Hoe informeer je de ouders en zorg je dat ze betrokken zijn en blijven bij dit proces? Dit zijn vragen waar je in dit handboek de antwoorden op krijgt.

Lees verder ›Download nu

Digitale werkplek inrichten in 4 eenvoudige stappen

Digitale werkplek inrichten in 4 eenvoudige stappen gratis downloaden

De wereld om ons heen wordt in een razend tempo digitaal. Hoe benut het onderwijs deze digitale revolutie optimaal zodat docenten en leerlingen sneller en efficiënter? Een digitale werkplek is de oplossing. Deze whitepaper helpt je bij het inrichten van jouw digitale werkplek. Zo kan jij meer tijd investeren aan het lesgeven, want daar gaat het toch om?

Lees verder ›Download nu