Tag: Medewerkerstevredenheid

Medewerkers zijn een cruciale factor binnen de digitale transformatie

Medewerkers zijn een cruciale factor binnen de digitale transformatie gratis downloaden

Iedereen probeert een manier te vinden om zich te onderscheiden van de concurrentie met nieuwe en innovatieve klantervaringen. Toch wordt een belangrijk element binnen de digitale transformatie te vaak over het hoofd gezien: de medewerkers. Dit onderzoek staat stil bij de digitale werknemerservaring en laat zien waar leiders zich onderscheiden van volgers.

Lees verder ›Download nu

6 bouwblokken voor geslaagde gebruikersadoptie

6 bouwblokken voor geslaagde gebruikersadoptie gratis downloaden

Vol trots wordt de nieuwe cloudsoftware uitgerold in het hele bedrijf. Je verwacht natuurlijk positieve reacties en blije gezichten want medewerkers krijgen eindelijk de tools om nog efficiënter te werken. Maar helaas, je hoort vooral gemopper en niemand lijkt echt heel enthousiast. Wat is er fout gegaan? Kans is groot dat je te weinig aandacht besteedde aan gebruikersadoptie…

Lees verder ›Download nu

Voorkom micromanagement in jouw IT-team

Voorkom micromanagement in jouw IT-team gratis downloaden

Niemand vindt het leuk om constant gecontroleerd te worden. Toch is het iets wat veel managers graag doen. Waarom zijn zoveel managers vooral erg druk met het controleren van ieder klein detail? Wat zijn de gevolgen van micromanagement voor IT-teams? Deze whitepaper zet de oorzaken en gevaren van deze managementstijl op een rij en laat je zien hoe het ook anders kan.

Lees verder ›Download nu