Tag: Management Algemeen

Digitale handtekeningen: alle ins en outs op een rij

Digitale handtekeningen: alle ins en outs op een rij gratis downloaden

Digitale handtekeningen zijn er in alle soorten en maten. Denk aan juridisch bindende exemplaren tot de overbekende e-mailafsluiters. In deze whitepaper lees je alles over de soorten elektronische handtekeningen en de voordelen die het biedt. Lees deze whitepaper voor een professionele uitstraling.

Lees verder ›Download nu

Bedrijven samenvoegen: 5 zaken die je niet mag vergeten

Bedrijven samenvoegen: 5 zaken die je niet mag vergeten gratis downloaden

Wanneer een bedrijf wordt overgenomen of fuseert met een andere onderneming gaat dit altijd gepaard met een hoop onzekerheid en veel verandering. Ontdek in deze whitepaper waarom het ook belangrijk is om technologie en de mens voldoende aandacht te geven in dit proces. Zo benut je alle capaciteit binnen de organisatie ten volle, draag je bij aan lagere kosten en haal je meer waarde uit de overname.

Lees verder ›Download nu

Zo blijft uw zaak óók tijdens de vakantie bereikbaar

Zo blijft uw zaak óók tijdens de vakantie bereikbaar gratis downloaden

Het hele jaar heeft u hard gewerkt, tijd dus voor een welverdiende vakantie. Als ondernemer kunt u echter niet zomaar enkele weken uit de lucht zijn, een goede bereikbaarheid is essentieel. Want u kunt pas echt genieten van uw vakantie als u weet dat u bereikbaar bent voor klanten en medewerkers. Wij vertellen u hoe u in 8 eenvoudige stappen goed bereikbaar bent én blijft.

Lees verder ›Download nu

Wat heeft Newton te maken met data?

Wat heeft Newton te maken met data? gratis downloaden

Iedere dag word je geconfronteerd met de aantrekkingskracht van de aarde. Dankzij Newton en een vallende appel ontstond de zwaartekrachttheorie. In het huidige tijdperk van de cloud zien we een nieuwe vorm van zwaartekracht ontstaan: data-zwaartekracht. Wat is het precies en wat voor implicaties heeft deze nieuwe vorm van zwaartekracht op uw hybrid cloud omgeving?

Lees verder ›Download nu

Wat is een hyper-converged infrastructuur?

Wat is een hyper-converged infrastructuur? gratis downloaden

Een goede IT-infrastructuur is essentieel om te kunnen concurreren met grotere bedrijven. Dat realiseren de meeste mkb-bedrijven zich wel. Maar IT is een uitdaging die men vaak liever uit de weg gaat. Dit gevoel wordt aangewakkerd door 3 redenen die in dit artikel worden genoemd. Een hyper-converged infrastructuur biedt uitkomst.

Lees verder ›Download nu

2 Internet of Things-cases die u zullen inspireren

2 Internet of Things-cases die u zullen inspireren gratis downloaden

Het Internet of Things biedt het bedrijfsleven gouden kansen. Maar hoe te beginnen? Simpel: u verbindt reeds bestaande apparaten aan het internet, om zo voordeel te halen uit de data die worden gegenereerd. Deze succesvolle ondernemingen gingen u voor. Bent u klaar voor de zoektocht naar het digitale goud?

Lees verder ›Download nu