Tag: Industrie

E-commerce valkuilen aanpakken met WMS

E-commerce valkuilen aanpakken met WMS gratis downloaden

E-commerce is goed op weg om in 2021 het allerbelangrijkste e-commerce kanaal te worden. Dit vereist natuurlijk een andere aanpak voor retailers en brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Is jouw organisatie er klaar voor? Zet jij al een warehouse management systeem in? Bereid je voor op wat komen gaat en start met het downloaden van deze whitepaper.

Lees verder ›Download nu

Digitale transformatie verzekert servicebedrijven van een mooie toekomst

Digitale transformatie verzekert servicebedrijven van een mooie toekomst gratis downloaden

Voor servicebedrijven is het niet eenvoudig om inzicht te krijgen in alles wat er gebeurt bij klanten en op kantoor. Je wil jouw dienstverlening naar een hoger niveau tillen, maar hoe maak je een start? In deze whitepaper ontdek je wat je nodig hebt om jouw bedrijf te transformeren naar een moderne onderneming. En nog belangrijker, je ontdekt hoe je dit precies aanpakt.

Lees verder ›Download nu

Slimme apps digitaliseren de maakindustrie

Slimme apps digitaliseren de maakindustrie gratis downloaden

De apps die we in ons dagelijks leven gebruiken om informatie op te zoeken of dingen te regelen, kunnen we net zo goed inzetten om ons werk beter en efficiënt uit te voeren. Of wat te denken van een app die ook medewerkers zonder vaste werkplek in verbinding zet met de rest van het bedrijf? Je leest het hier!

Lees verder ›Download nu

Checklist: hebben we een Warehouse Management Systeem nodig?

Checklist: hebben we een Warehouse Management Systeem nodig? gratis downloaden

Groothandels en distributeurs groeien op dit moment net zo stormachtig als e-commerce. De groei gaat soms ten koste van de kwaliteit van de dienstverlening. Misschien is het wel tijd voor een Warehouse Management Systeem (WMS) om alles weer op rolletjes te laten lopen. Met deze checklist weet jij of het tijd is voor nieuwe technologie, een betere klanttevredenheid en een hogere winstmarge.

Lees verder ›Download nu

7 tips voor een betere teamprestatie

7 tips voor een betere teamprestatie gratis downloaden

Tijd is geld, en dat is vooral aan de orde binnen de productie. Vertragingen door slechte samenwerking of onduidelijke communicatie kan al heel snel in de papieren lopen. Hoe verbeter je de communicatie binnen een team? Het is een vraag die menig teamleider zich wel eens stelt. Lees hier 7 concrete manieren om jouw team beter te laten samenwerken.

Lees verder ›Download nu

Klanttevredenheid optimaliseren in de distributiesector

Klanttevredenheid optimaliseren in de distributiesector gratis downloaden

In de distributiesector draait het om snelheid, en real-time informatievoorziening. Weten de ketenpartners waar hun pakketjes zijn en wanneer ze aankomen, dan zijn ze tevreden en gaan ze nog een keer met je in zee. Dat is gemakkelijker gezegd in deze explosief groeiende sector. Hoe hou je jouw klanten tevreden terwijl je je handen vol hebt aan orders?

Lees verder ›Download nu

IoT noodzakelijk in de maakindustrie

IoT noodzakelijk in de maakindustrie gratis downloaden

Data is steeds vaker de motor achter efficiëntere processen en slimmere beslissingen. De maakindustrie is daar geen uitzondering op. Het blijkt dat nog onvoldoende databronnen worden gebruikt. Welke zijn dat en welke voordelen worden daarmee behaald? Lees snel verder.

Lees verder ›Download nu

Blockchain revolutioneert de retail supply chain

Blockchain revolutioneert de retail supply chain gratis downloaden

Nadat blockchain de financiële wereld op zijn kop zette, wordt veel verwacht van deze technologie in de supply chain. Schandalen met bio-certificering en bedorven vleeswaren behoren hiermee voorgoed tot het verleden want blockchain zal het proces inzichtelijk en transparant maken. Deze whitepaper toont aan de hand van praktische voorbeelden uit de voedselindustrie hoe de toekomst eruit ziet.

Lees verder ›Download nu

De impact van blockchain op de supply chain

De impact van blockchain op de supply chain gratis downloaden

Blockchain zorgde al voor een revolutie in de financiële wereld en kan ook de supply chain grondig veranderen. Deze whitepaper neemt ons mee in de toekomst van de supply chain en toont aan de hand van een proces in de voedselindustrie hoe deze toekomst eruit ziet. Wil jij ook een kijkje nemen in die toekomst? Download dan snel deze whitepaper.

Lees verder ›Download nu

Data Management, de missende schakel in IoT

Data Management, de missende schakel in IoT gratis downloaden

Hoe kun je zinvol aan de slag met de tsunami van gegevens die door IoT-apparaten gegenereerd wordt? Hoe moet u uw datamanagement- systemen ontwerpen om gegevens om te zetten in waarde? De schaal en scope van de data die gepaard gaat met IoT vraagt om een nieuwe aanpak. Hierbij wordt geavanceerd gegevensbeheer gecombineerd met de integratie van nieuwe IoT-technologie met meer traditionele systemen in een hybride infrastructuur.

Lees verder ›Download nu

Wat is een hyper-converged infrastructuur?

Wat is een hyper-converged infrastructuur? gratis downloaden

Een goede IT-infrastructuur is essentieel om te kunnen concurreren met grotere bedrijven. Dat realiseren de meeste mkb-bedrijven zich wel. Maar IT is een uitdaging die men vaak liever uit de weg gaat. Dit gevoel wordt aangewakkerd door 3 redenen die in dit artikel worden genoemd. Een hyper-converged infrastructuur biedt uitkomst.

Lees verder ›Download nu

Whitepaper: Digitaal werken in de maakindustrie

Whitepaper: Digitaal werken in de maakindustrie gratis downloaden

In de maakindustrie is samenwerking dé voorwaarde voor succes. Beter samenwerken in iedere fase van de productieketen stelt uw organisatie in staat sneller te innoveren, uw concurrentiepositie te verbeteren en uw efficiency te vergroten. Dankzij technologische ontwikkelingen is dit ook beschikbaar voor uw organisatie, maar hoe ziet deze moderne werkomgeving er uit in de praktijk? En hoe vermijdt u veelvoorkomende valkuilen?

Lees verder ›Download nu

Lean bij woningcorporaties

Lean bij woningcorporaties gratis downloaden

Ook bij woningcorporaties moeten mensen steeds meer met minder middelen doen. Juist daarom is het belangrijk om kritisch te kijken naar de bedrijfsvoering, maar tegelijkertijd is het ook belangrijk om de huurder centraal stellen. Om deze uitdaging op een effectieve manier aan te gaan, kan Lean management een goed middel zijn.

Lees verder ›Download nu