Tag: Document Output

Digitale handtekeningen: alle ins en outs op een rij

Digitale handtekeningen: alle ins en outs op een rij gratis downloaden

Digitale handtekeningen zijn er in alle soorten en maten. Denk aan juridisch bindende exemplaren tot de overbekende e-mailafsluiters. In deze whitepaper lees je alles over de soorten elektronische handtekeningen en de voordelen die het biedt. Lees deze whitepaper voor een professionele uitstraling.

Lees verder ›Download nu

Met een DMS heb jij zo het juiste document bij de hand

Met een DMS heb jij zo het juiste document bij de hand gratis downloaden

We werken steeds meer digitaal waardoor ons papieren archief plaats maakt voor een elektronisch archief. Hoe zorg je ervoor dat iedereen alle informatie snel ter beschikking heeft? Hoe behoud je de huisstijl in alle documenten? Door aan de slag te gaan met een DMS. Ontdek in deze whitepaper de details en vele voordelen.

Lees verder ›Download nu

Hoe laat je zorgteams beter samenwerken?

Hoe laat je zorgteams beter samenwerken? gratis downloaden

Het is geen verrassing als we vertellen dat zorgmedewerkers onder grote druk staan. Legacy IT, papierwerk, vergrijzing van de bevolking… Het zijn allemaal oorzaken van de toenemende druk op zorgteams. Door beter samen te werken, informatie makkelijk toegankelijk te maken en te delen kunnen zorginstellingen druk van de ketel halen. Hoe je dat aanpakt, hoor je in dit webinar.

Lees verder ›Download nu

Zo haal je meer rendement uit zaakgericht werken

Zo haal je meer rendement uit zaakgericht werken gratis downloaden

Overheidsinstanties en dienstverleners zijn massaal overgegaan naar zaakgericht werken. Het betekent efficiënter werken en een verbeterde dienstverlening. Nu wordt informatie uit documenten gebundeld tot een zaakdossier dat hergebruikt wordt. Bij veel instanties zijn de documenten niet op orde en vaak onvindbaar of onvolledig. Hoe los je dit op en profiteer je optimaal van zaakgericht werken?

Lees verder ›Download nu

Welke formulieren ondersteunen uw workflow?

Welke formulieren ondersteunen uw workflow? gratis downloaden

Succesvolle, moderne organisaties draaien steeds meer om data en processen. Workflow management met behulp van formulieren is hier onlosmakelijk mee verbonden. In deze whitepaper leest u hoe formulieren passen in een workflow automation oplossing. Daarnaast krijgt u 3 tips voor het inrichten en gebruik van elektronische formulieren in uw organisatie.

Lees verder ›Download nu