Tag: BizTalk Server 2010

Handleiding BizTalk Server 2010 met checklists

Handleiding BizTalk Server 2010 met checklists gratis downloaden

BizTalk Server is ontworpen om ongelijksoortige systemen, processen en berichten te integreren. Deze handleiding biedt uitgebreide informatie over BizTalk Server 2010, van planning en implementatie tot beheer, monitoring en onderhoud. De gids is gebaseerd op de praktijkervaringen van IT-professionals en gecontroleerd door experts. De vele checklists en aanbevelingen bieden houvast voor iedereen die te maken heeft met BizTalk Server, IT-professionals in het bijzonder.

Lees verder ›Download nu

Using Microsoft BizTalk Server 2010 to exchange documents

Using Microsoft BizTalk Server 2010 to exchange documents gratis downloaden

Naast kernbegrippen voor integratie, een asynchroon scenario, een synchroon scenario en het gebruik van een BizTalk webservice worden in deze whitepaper vragen behandeld over onder andere de volgende onderwerpen: Upgraden van BizTalk integration van Dynamics AX 2009, bericht uitwisseling, BizTalk projecten en BizTalk administration.

Lees verder ›Download nu

Application integration Framework (AIF) BizTalk Adapter

Application integration Framework (AIF) BizTalk Adapter gratis downloaden

Application Integration Framework (AIF) maakt het voor organisaties mogelijk om Microsoft Dynamics AX te integreren en te communiceren met externe business processen en partners door de uitwisseling in XML. In deze whitepaper worden instructies voor het configureren van Application Integration Framework uiteengezet voor het uitwisselen van data door gebruik te maken van de BizTalk adapter.

Lees verder ›Download nu