Tag: B2B

IP-marketing: verhoog de ROI van uw marketingactiviteiten

IP-marketing: verhoog de ROI van uw marketingactiviteiten gratis downloaden

Door gebruik te maken van een IP-marketingtool kan uw websitebezoeker op basis van het IP-adres worden geïdentificeerd en getrackt. Daarnaast kunnen content en call to actions worden aangepast met deze tool, zodat deze volledig aansluiten op de belevingswereld van uw bezoeker. Online marketing wordt een steeds belangrijker onderdeel van uw organisatie en IP-marketing kan hierin een belangrijke rol spelen. Deze whitepaper gaat dieper in op de mogelijkheden en voordelen van IP-marketing. Hoe kan IP-marketing de ROI van uw marketingactiviteiten verhogen?

Lees verder ›Download nu

B2B Leadgeneratie: wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen?

B2B Leadgeneratie: wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen? gratis downloaden

De 7e editie van de ‘Nationale B2B leadgeneratie benchmark’ geeft inzicht hoe leads succesvol genereert en converteert kunnen worden in uw bedrijf. De economie trekt aan en dat geeft bedrijven weer meer kansen om groter te worden. Lees snel verder om erachter te komen wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn op het gebied van leadgeneratie.

Lees verder ›Download nu

Wat kunnen we leren van succesvolle B2B-bedrijven?

Wat kunnen we leren van succesvolle B2B-bedrijven? gratis downloaden

B2B-leadgeneratie: Wat kunnen we leren van succesvolle bedrijven? De Nationale Benchmark B2B leadgeneratie gaat dieper in op deze vraag. Wat kunnen succesvolle bedrijven beter als het gaat om B2B leadgeneratie en wat kunnen andere organisaties hiervan leren? Lees meer over de uitgebreide resultaten van het onderzoek in het uitgebreide onderzoeksrapport.

Lees verder ›Download nu

Owned media vs Earned media vs Paid media

Owned media vs Earned media vs Paid media gratis downloaden

Owned media, earned media en paid media zijn drie verschillende soorten media die alle drie ingezet worden in de ideale communicatiestrategie. Owned media zijn de kanalen waar de organisatie zelf de regie over heeft terwijl earned media de media zijn waarbij anderen de boodschap delen. Paid media is alle ingekochte media. In de ideale communicatiestrategie is een samenspel van media nodig waarbij een verschuiving naar owned media gewenst is.

Lees verder ›Download nu

Meer zakelijk gebruik mobiele apparaten zorgt voor kansen B2B marketeer

Meer zakelijk gebruik mobiele apparaten zorgt voor kansen B2B marketeer gratis downloaden

Mobiele apparaten worden steeds populairder in de zakelijke markt. Begonnen als een leuke gadget zijn mobiele apparaten inmiddels doorgegroeid naar apparaten waar medewerkers productief mee kunnen zijn. Naast e-mail en agenda beschikken veel mobiele apparaten inmiddels over zakelijke apps die business intelligence en CRM toepassingen mogelijk maken. Door deze toename in productiviteit van mobiele apparaten nemen ook de kansen voor B2B marketeers toe.

Lees verder ›Download nu

Webinar organiseren: de aandachtspunten

Webinar organiseren: de aandachtspunten gratis downloaden

Bij het organiseren van een webinar komt veel kijken. Ook als er bij het organiseren van een webinar gekozen wordt voor een samenwerking met een full service aanbieder blijft u als kennispartij verantwoordelijk voor de inhoud. Deze checklist helpt organisaties die een webinar organiseren op weg en zorgt dat er geen zaken worden vergeten.

Lees verder ›Download nu