Reducing costs with Next-generation Firewalls

Investeren in innovatie leidt tot kostenbesparing op bedrijfsnetwerk

Investeren in innovatie leidt tot kostenbesparing op bedrijfsnetwerk

Door de snelle veranderingen binnen verschillende applicaties en de toename aan dreigingen is het voor organisaties lastig controle te houden op het bedrijfsnetwerk. Om het netwerk veilig te houden moeten organisaties soms veel te hoge kosten maken. Steeds meer organisaties ontdekken nu dat het investeren in innovatie kan resulteren in verbeterde zichtbaarheid en controle op het bedrijfsnetwerk, terwijl de ‘cost of ownership’ wordt verminderd.

Organisaties staan in het huidige economische klimaat voor twee uitdagingen wanneer het gaat om het bedrijfsnetwerk:

  1. Terugkrijgen van zichtbaarheid en controle over de bedrijfsnetwerken.
  2. Kosten besparen.


Deze whitepaper onderzoekt drie organisaties, de legacy infrastructuur die zij hebben vervangen, the Palo Alto Networks next-generation firewalls die zijn hebben geïmplementeerd en de kostenbesparingen, gemiddeld 50%, die zij hebben gerealiseerd.

Download de whitepaper

Download de volledige whitepaper en lees meer over hoe investeringen in innovatie uiteindelijk een beter zichtbaarheid van en controle op het bedrijfsnetwerk en daarbij kostenbesparingen realiseren.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom InnovatieSecurity bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  Het uitzendbureau van de toekomst

Is jouw uitzendbureau klaar voor de toekomst? De komende jaren komen grote digitale transformaties en disrupties op de flexbranche af. Dit brengt uitdagingen maar vooral ook kansen met zich mee. In deze whitepaper lees je welke dit zijn en hoe je je erop kunt voorbereiden.

Lees verder

Innovatie :  Internet of Things: do and don’ts

Internet of Things spreekt bij veel organisaties tot de verbeelding, maar hoe begin je eraan? Hewlett Packard Enterprise keek samen met 80 IT-professionals naar IoT-projecten en verzamelt 6 belangrijke lessen voor wie wil starten met een IoT-project. Met deze waardevolle informatie vergroot je de kans op een succesvol IoT-project.

Lees verder

Security :  Adaptieve authenticatie, want wachtwoorden zijn zooooo 2001

Meer data in de cloud betekent meer uitdagingen om je data veilig te stellen. Je wil niet dat jouw bedrijfskritische informatie in verkeerde handen terechtkomt; extra beveiliging is dus geen overbodige luxe. Tijd om af te stappen van de traditionele, statische authenticatie. Adaptieve authenticatie is de toekomst. Het hoe en waarom lees je hier.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.