Real-IT-y into the Cloud

Transformatie naar een hybride cloud

Transformatie naar een hybride cloud

In traditionele IT-omgevingen zijn er voor de meeste organisaties vaste budgetten en leveranciers. Een Cloud-model daarentegen zorgt voor een ontkoppeling tussen de vraag en aanbod van diensten. Het aanbod is nu vooraf gedefinieerd en kan op transactiebasis snel en efficiënt geleverd worden. Dit zorgt er wel voor dat organisaties nauwkeurig moeten afstemmen met de leverancier. Organisaties moeten tijd steken in de verandering van een klassieke IT-omgeving naar een Cloud-model. In deze webcast zet Frank Kroon, consultant bij HP, uiteen hoe organisaties dat precies kunnen doen.

In deze webcast wordt dieper ingegaan op het omzetten van de IT-dienstverlening naar een Cloud model. Hierbij wordt uitgelicht welke aanpak HP hierbij hanteert en zal er een aantal situaties (cases) worden besproken zoals die bij klanten zijn tegengekomen.

In deze webcast komen in ieder geval de volgende onderwerpen uitgebreid aan bod:

  • Planning van Cloud-oplossingen;
  • Cloud workload analysis;
  • Beveiligen van de Cloud;
  • Ontwerp en implementatie van converged Cloud-oplossingen.

Bekijk deze webcast waarin uitgebreid wordt verteld waar organisaties aan moeten denken bij de transformatie van een klassiek IT-model naar een hybride Cloud-model.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom IT BeheerCloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Cloud Computing :  Multi cloud groeit, maar de complexiteit en risico’s ook

Cloud sprawl is de wildgroei aan cloud-applicaties en -oplossingen. Dit ontstaat doordat bedrijven steeds meer cloud-diensten afnemen van verschillende aanbieders. Multi-cloud doet zijn intrede, maar hoe houdt u het applicatielandschap gemakkelijk te beheren en voldoet u op een veilige manier aan de wensen van de gebruiker? Deze infographic beschrijft de verschillende aspecten die komen kijken bij een multi-cloud infrastructuur.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.