Radionetwerk garandeert vlekkeloze communicatie

Mobitex is een betrouwbare en hoog beschikbare technologie

Mobitex is een betrouwbare en hoog beschikbare technologie

Bij rampen en grote incidenten is het letterlijk van levensbelang dat politie, brandweer en ambulances snel en betrouwbaar met elkaar kunnen communiceren. Daarvoor zijn netwerken nodig met een zeer hoge betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Politie, brandweer en ambulances gebruiken het C2000 netwerk voor spraakverbindingen en de mobiele telefoon via het consumentennetwerk GSM.
 
Praktijk
In de praktijk blijkt echter dat beide netwerken het in sommige gevallen laat afweten. Deze whitepaper bespreekt de technologie die erg betrouwbaar is en een hoge beschikbaarheid heeft: Mobitex.

De volledige whitepaper
In deze whitepaper worden de werkelijke mogelijkheden besproken als er gegarandeerde communicatie geëist wordt.

Via de onderstaande knop, is de gehele whitepaper vrijblijvend te downloaden.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Telecommunicatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Telecommunicatie :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder

Telecommunicatie :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.