Project 365 draagt bij aan meer innovatie in de bouw

Projectmanagement geeft grip op de zaak

Gepubliceerd: 17-04-2018 | Whitepaper | Projectmanagement geeft grip op de zaak

Dat de economie in de lift zit is je vast niet ontgaan. Bouwprojecten rijzen als paddenstoelen uit de grond en woningen gaan als zoete broodjes over de toonbank. Geweldig nieuws voor bedrijven in de bouw en techniek; na een aantal lastige jaren is er nu weer ruimte voor groei en vooruitgang. De praktijk leert ons dat er een aantal zaken deze groei in de weg staat.

Standaardisatie is de sleutel tot succes

Waarom slagen maar weinig bedrijven er in om een hoger rendement uit hun projecten te halen? Waarom hebben bedrijven onvoldoende grip op hun document- en projectmanagement? Het sleutelwoord is standaardisatie, of het gebrek hieraan. Deze whitepaper brengt in kaart welke belemmeringen er zijn en biedt met de projectmanagementtool Project 365 een oplossing.

Deze whitepaper belicht onder andere volgende uitdagingen:

  • Standaardisatie van communicatie
  • Standaardisatie van documentmanagement
  • Standaardisatie van procesmanagement

Weer tijd voor innovatie

De brancheoplossing Project 365 zorgt ervoor dat alle medewerkers projectgegevens in de cloud kunnen vinden en bewerken. Geen e-mails meer met verschillende versies van één document, alle communicatie omtrent het project op één centrale locatie. Altijd en overal heeft iedereen de juiste informatie ter beschikking. De organisatie wordt op die manier een stuk efficiënter en productiever. Hierdoor kunnen projectmedewerkers meer tijd besteden aan innovatie!

Download deze whitepaper, maak kennis met Project 365 en leer hoe ook jij het rendement van jouw projecten kunt verhogen.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

CTB

Onze missie is om bedrijven te helpen met hun digitale transformatie. Van cultuuromslag tot en met het omarmen van nieuwe technologie. Wij begeleiden hen met het invoeren van moderne sales & marketing, het verbeteren van productiviteit en het leveren van slimme serviceverlening.

Profiel CTB ›
 
 

Downloaden: Project 365 draagt bij aan meer innovatie in de bouw

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.