Project 365 draagt bij aan meer innovatie in de bouw

Projectmanagement geeft grip op de zaak

Projectmanagement geeft grip op de zaak

Dat de economie in de lift zit is je vast niet ontgaan. Bouwprojecten rijzen als paddenstoelen uit de grond en woningen gaan als zoete broodjes over de toonbank. Geweldig nieuws voor bedrijven in de bouw en techniek; na een aantal lastige jaren is er nu weer ruimte voor groei en vooruitgang. De praktijk leert ons dat er een aantal zaken deze groei in de weg staat.

Standaardisatie is de sleutel tot succes

Waarom slagen maar weinig bedrijven er in om een hoger rendement uit hun projecten te halen? Waarom hebben bedrijven onvoldoende grip op hun document- en projectmanagement? Het sleutelwoord is standaardisatie, of het gebrek hieraan. Deze whitepaper brengt in kaart welke belemmeringen er zijn en biedt met de projectmanagementtool Project 365 een oplossing.

Deze whitepaper belicht onder andere volgende uitdagingen:

  • Standaardisatie van communicatie
  • Standaardisatie van documentmanagement
  • Standaardisatie van procesmanagement

Weer tijd voor innovatie

De brancheoplossing Project 365 zorgt ervoor dat alle medewerkers projectgegevens in de cloud kunnen vinden en bewerken. Geen e-mails meer met verschillende versies van één document, alle communicatie omtrent het project op één centrale locatie. Altijd en overal heeft iedereen de juiste informatie ter beschikking. De organisatie wordt op die manier een stuk efficiënter en productiever. Hierdoor kunnen projectmedewerkers meer tijd besteden aan innovatie!

Download deze whitepaper, maak kennis met Project 365 en leer hoe ook jij het rendement van jouw projecten kunt verhogen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom InnovatieWoningbouwcorporatiesInnovatie in de bouw bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  Een moderne werkplek waar iedereen blij van wordt

Een moderne werkplek moet voldoen aan de eisen en wensen van zowel de business als de IT-afdeling. Dat klinkt voor velen als een onmogelijk opdracht, maar niet met de 6 stappen uit deze whitepaper! Op basis van best practices leer je hoe je een werkomgeving inricht waar iedereen blij van wordt.

Lees verder

Innovatie :  In 4 stappen effectieve Machine Learning

Iedereen is het over eens dat machine learning en kunstmatige intelligentie dé technologieën zijn die het verschil gaan maken. Maar hoe begin je ermee? Het blijkt helemaal niet zo’n ingewikkeld, kostbaar en langdurig proces te zijn. In deze whitepaper lees je hoe je in vier stappen start met de technologie van morgen.

Lees verder

Woningbouwcorporaties :  Lean bij woningcorporaties

Ook bij woningcorporaties moeten mensen steeds meer met minder middelen doen. Juist daarom is het belangrijk om kritisch te kijken naar de bedrijfsvoering, maar tegelijkertijd is het ook belangrijk om de huurder centraal stellen. Om deze uitdaging op een effectieve manier aan te gaan, kan Lean management een goed middel zijn.

Lees verder

Innovatie in de bouw :  E-book: Hoe digitale tools de bouwsector transformeren

Eerstelijns-werknemers vormen de ruggengraat van bijna iedere industrie. In de bouw zijn zij degenen die dagelijks, on-site, ervoor zorgen dat het werk gedaan wordt. In een wereld waarin digitale tools steeds meer mogelijkheden bieden om efficiënter en productiever te werken, blijkt dat eerstelijns-werknemers in de bouw onvoldoende gebruik maken van deze tools, en dat is zonde!

Lees verder

Partner

CTB

Onze missie is om bedrijven te helpen met hun digitale transformatie. Van cultuuromslag tot en met het omarmen van nieuwe technologie. Wij begeleiden hen met het invoeren van moderne sales & marketing, het verbeteren van productiviteit en het leveren van slimme serviceverlening.

Profiel CTB ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.