Praktijkcases PPM

De voordelen van het werken met een gestandaardiseerde PPM

De voordelen van het werken met een gestandaardiseerde PPM

Een grote Nederlandse bank heeft een project gedefinieerd voor het ontwikkelen en invoeren van een uniforme werkwijze voor tijdregistratie en project- & resourcemanagement. Het project raakte verschillende business units, van IT tot Marketing. 6000 gebruikers werken op dit moment met geüniformeerde processen en de gestandaardiseerde Project Portfolio Management applicatie

Bij de migratie van verschillende werkwijzen naar één uniform platform, waren adviseurs  verantwoordelijk voor de integratie van de verschillende werkprocessen en inrichting van de PPM applicatie.

Een externe partner leverde een actieve bijdrage bij alle aspecten zoals:

  • Procesdefinitie
  • Informatie en organisatiestructurering
  • Hulpmiddelenselectie en implementatie
  • Deployment in de organisatie

Lees de volledige praktijkcase waarin Project Portfolio Management (PPM) wordt behandeld aan de hand van een praktijkcase bij een grote Nederlandse bank. Daarnaast wordt de koppeling met bestaande systemen benoemd.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Organisatie & Management adviesbureaus bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Organisatie & Management adviesbureaus :  Handelen met verzuim

Hoe ga je om met zowel kort als lang verzuim? Vooral bij een personeelsstop (inhuurstop) komt het voor dat een bedrijf zich scherper gaan richten op het verzuimbeleid. Om hier mee om te gaan zou het bedrijf een verzuimspecialist in kunnen zetten. Deze whitepaper geeft diverse tips voor het handelen met verzuim.

Lees verder

Organisatie & Management adviesbureaus :  The Uplift Advantage

Het management en marketing van veel organisaties hebben al enige tijd door dat de klant centraal moet staan om successen op de lange termijn te behalen. Klanten zijn vandaag de dag mondiger en kiezen zelf uit wat ze wel of niet lezen of zien. De whitepaper beschrijft hoe een uplift model bedrijven kan helpen bij het communiceren met de klant.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.