Planning & Control? Sturing en Beheersing!

Met sturing en beheersing een efficiënt proces

Met sturing en beheersing een efficiënt proces

Waarom planning & control? Het kost veel tijd, papier en dat terwijl er toch al genoeg te doen is! Sturing en beheersing is een beter alternatief en dit doe je met de hele organisatie. Sturing en beheersing is iets wat iedereen doet. Of je nu whitepapers schrijft, containers leegt, een afdeling onder je hoede hebt of burgemeester bent. Iedereen heeft een doel die hij/zij wil bereiken.

Is één of meerdere van deze onderstaande problemen herkenbaar?

  1. De organisatie moet bezuinigen?
  2. Er is onvoldoende grip op de organisatie.
  3. De sturingsdocumenten, zoals kadernota, begroting, rapportages en jaarrekening zijn omvangrijk, complex en ondoorzichtig.
  4. Het opstellen van sturingsdocumenten is arbeidsintensief.
  5. Sturing en Beheersing kost veel tijd en is zeer intensief.

Lees in deze whitepaper meer over de oplossingen voor de bovenstaande problemen. Voor het optimaliseren van sturing en beheersing. Naast oplossingen komen er ook resultaten naar voren.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Planning & Scheduling bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Planning & Scheduling :  De impact van blockchain op de supply chain

Blockchain zorgde al voor een revolutie in de financiële wereld en kan ook de supply chain grondig veranderen. Deze whitepaper neemt ons mee in de toekomst van de supply chain en toont aan de hand van een proces in de voedselindustrie hoe deze toekomst eruit ziet. Wil jij ook een kijkje nemen in die toekomst? Download dan snel deze whitepaper.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.