Plan van aanpak voor een digital first strategie

Ben jij klaar voor de vierde industriële revolutie?

Gepubliceerd: 29-01-2019 | Whitepaper | Ben jij klaar voor de vierde industriële revolutie?

De eerste industriële revolutie zorgde ervoor dat dankzij de inzet van de stoommachine menskracht langzaam maar zeker werd vervangen door mechanische kracht. In de tweede industriële revolutie was elektriciteit de grootste drijfveer en ontstond de massaproductie. Vervolgens zorgde onder impuls van technologie en elektronica de derde industriële revolutie voor een verregaande globalisering. In pakweg 300 jaar is onze maatschappij compleet veranderd. En nu staan we aan het begin van een nieuwe spannende en interessante tijd, de vierde industriële revolutie. Ben jij er klaar voor?

Bereid je voor op verandering

Net zoals 300 jaar geleden zullen ook de razendsnelle technologische ontwikkelingen die op dit moment plaatsvinden onze maatschappij en bedrijven ingrijpend veranderen. De vraag is nu: ga jij de kracht van deze nieuwe technologie gebruiken om jouw bedrijf klaar te stomen voor de toekomst? In dit rapport delen we inzichten, voorbeelden en antwoorden die jou helpen bij het opstellen van een digital first strategie. Zo bouw jij een stevig fundament voor jouw digitale transformatie.

4 pijlers voor digitale transformatie

Microsoft beschrijft de 4 pijlers die de basis vormen voor jouw digitale transformatie. Het gaat hierbij om:

  • Engage your customers: Bied jouw klanten een geweldige ervaring. Gebruik de data die je verzamelt om jouw klantcontact nog persoonlijker te maken.
  • Empower your employees: Zorg met een moderne werkplek voor meer productiviteit en betere samenwerking. Leg de basis voor een datagedreven cultuur.
  • Optimizing operations: Neem je processen onder de loep en transformeer ze waar nodig. Zorg word je wendbaar en dynamisch.
  • Transforming products: Met alle verworven inzichten vernieuw je producten en je businessmodel. Verander van reactief naar proactief.

Details weten?

Wil je graag weten hoe dit precies in zijn werk gaat? Benieuwd hoe deze 4 pijlers precies ervoor zorgen dat jij klaar bent voor deze nieuwe (digitale) revolutie? Of wil je concrete voorbeelden van bedrijven in transitie bekijken? Je vindt het allemaal in dit rapport!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

DynamicsOnline

DynamicsOnline is een onderdeel van SucceedIT en biedt Microsoft software aan voor het optimaliseren van je bedrijf

Profiel DynamicsOnline ›
 
 

Download artikel

Plan van aanpak voor een digital first strategie

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.