Persoonlijke begeleiding letselschadeslachtoffer cruciaal voor snel herstel

Het Nieuwe Schaderegelen

Het Nieuwe Schaderegelen

Vertrouwen, empathie en zelfredzaamheid zijn van ongekend groot belang bij voorspoedig herstel van letsel als gevolg van een (verkeers)ongeval. Meer en meer verzekeraars bieden slachtoffers daarom persoonlijke begeleiding gedurende hun letselschadeproces. Want sneller herstel loont - en daar hebben alle betrokken partijen profijt van, met het slachtoffer voorop.

Inhoud artikel
Dit artikel gaat dieper in op Het Nieuwe Schaderegelen en hoe een persoonlijke benadering helpt het herstel van letselschadeslachtoffers te bespoedigen. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Herstel belemmerende factoren;
  • De consequenties van langzaam herstel;
  • Regierol van slachtoffers;
  • Spin in het web.

Download het artikel
Download het volledige artikel “Het Nieuwe Schaderegelen” en lees meer over hoe  persoonlijke en directe begeleiding van letselschadeslachtoffers cruciaal blijkt voor een spoedig herstel.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom VerzekerenSchadeverzekeringen bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Verzekeren :  De impact en implementatie van Solvency II

Dit Engelstalige document geeft een introductie op Solvency II en hierbij ligt de focus op de implementatie van Solvency II. Daarnaast wordt er dieper op Pillar 2 en 3 en de Preparatory Guidelines ingegaan en wordt er vooruitgekeken naar 2016, het moment dat Solvency II zal gaan gelden.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.