Performance datacenter verbeteren met flashtechnologie

EMC XtremIO – Wat is het oordeel van de gebruiker?

EMC XtremIO  – Wat is het oordeel van de gebruiker?

Datacenters staan bij veel organisaties onder druk. Ze hebben al genoeg werk aan het om gaan met complexe workflows, groeiende infrastructuren en supportkosten. Daarbij kijken bedrijven ook nog eens naar oplossingen om de kosten te drukken en de efficiëntie te vergroten of is er behoefte aan bedrijfsgroei en flexibiliteit. In dit geval is het wellicht goed om te kijken naar een datastorageoplossing.

Nieuwe technologieën kunnen nog zo hoog aangeschreven staan, een gebruikerservaring zegt nog steeds het meeste. Dit onderzoeksrapport gaat dieper in op de gebruikerservaring van organisaties die de flashtechnologie EMC XtremIO inzetten. Dit onderzoeksrapport bespreekt onder andere de volgende onderwerpen:

  • Wat zijn de redenen tot aanschaf?
  • Wat is de return on investment van XtremIO voor organisaties?
  • Voor welke bedrijfskritische applicaties zetten organisaties XtremIO in?
  • Hoe beoordelen gebruikers XtremIO?
  • Hoe snel kan de investering in XtremIO worden terugverdiend?

Krijg aan de hand van dit onderzoeksrapport een beter inzicht in de flashtechnologie EMC XtremIO en maak aan de hand van de bovenstaande punten een weloverwogen beslissing. Download het rapport ‘EMC XtremIO – Wat is het oordeel van de gebruiker?’.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Storage Datacenters bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Storage :  Kenniscyclus: Databeheer en Storage in 2018

Met het strategisch belang en de enorme groei van data, verandert de rol van data beheer en storage snel. Naast de toenemende business impact van data en veranderende regelgeving is de technologie constant in beweging. Is uw storage omgeving gereed voor 2018? Via deze gratis kenniscyclus bent u straks weer volledig op de hoogte.

Lees verder

Datacenters :  Flashgeheugen geeft gewenste data flexibiliteit in het datacenter

De explosieve groei van data heeft een impact op de manier waarop dataopslag ingericht moet worden. In vele gevallen verdubbelt het volume bedrijfsgegevens elke 2 jaar. Deze groeiende berg data moet ook nog eens veel sneller dan voorheen bewerkt kunnen worden. Daarnaast verandert de aard van die verwerking: ook ongestructureerde data worden steeds vaker bestudeerd. Tegelijkertijd groeien de budgetten voor opslag nauwelijks. De vraag rijst dan: hoe bereik je met deze randvoorwaarden toch de gewenste data- flexibiliteit?

Lees verder

Datacenters :  IT-trends waarop u moet anticiperen

Lange tijd was 2020 een stip op de horizon, gebruikt om een verre toekomst mee aan te geven. Maar over 3 jaar is het al 2020. Hoe ziet de wereld van IT-dienstverlening er dan uit? Wat zijn de bedreigingen en wat de kansen? Dit zijn de trends waarop u nu al kunt inspelen.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.