Past jouw werkplek inmiddels in het museum?

Deze 8 stappen begeleiden je richting modern werken

Gepubliceerd: 18-06-2019 | Whitepaper | Deze 8 stappen begeleiden je richting modern werken

Modern werken, dat is altijd en overal veilig (samen)werken met jouw favoriete device. De meeste organisaties werken al met cloud-software, maar volledig modern werken is voor veel organisaties nog een brug te ver. Want voor zo’n complete ommezwaai leg je veel druk op de IT-afdeling, of niet? Veel organisaties denken dat modern werken een alles-of-niets verhaal is, het moet in één keer gebeuren en we willen een werkplek met alle toeters en bellen. Toch is een geleidelijke reis naar modern werken helemaal niet zo gek en bij veel bedrijven zelfs aan te raden. Volg je de 8 stappen uit deze whitepaper, dan weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet!

Waarom modern werken?

Waarom zoveel aandacht voor de overgang van traditioneel werken naar modern digitaal werken? Eén van de drijfveren is de verwachting van medewerkers. In ons dagelijks leven zijn we inmiddels zo gewend geraakt aan de gemakken van onze smartphone en de cloud. Denk maar aan de populaire streamingdiensten of de mogelijkheid om zowat alles te regelen met een paar swipes. Die flexibiliteit verwachten we ook op onze werkplek. Een vergadering voorbereiden in de trein, online vergaderen met collega’s aan de andere kant van de wereld, dat moet toch gewoon kunnen?!

In 8 stappen naar modern werken

Belangrijk in dit hele traject is de aandacht voor zowel de techniek als het menselijke aspect van modern werken. Weet je namelijk niet hoe mensen werken, waarom ze zo werken en hoe ze denken slimmer en beter te kunnen werken, dan kan je ook geen moderne werkplek voor ze inrichten. Maak alvast kort kennis met de eerste 4 stappen die jouw transitie naar modern werken eenvoudiger maken:

  1. Inventarisatie huidige IT-infrastructuur
  2. Inventarisatie wensen en behoeften medewerkers
  3. Creëer een centrale plek voor alle bestanden
  4. Regel de juiste licenties; van smartphone tot pc

Hoe gaat het verder?

Download deze handige whitepaper en bekijk hoe het traject verder verloopt. Dankzij deze gefaseerde uitrol hoef je helemaal niet binnen de 2 maanden volledig digitaal te werken. Je pakt het stap voor stap aan en kiest de tools die bij jouw bedrijf passen. Want modern werken is voor ieder bedrijf anders!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

MostWare

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen.

Profiel MostWare ›
 
 

Downloaden: Past jouw werkplek inmiddels in het museum?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.