Papierloos werken binnen de zorgsector

Papierloos werken optimaliseert de zorgverlening

Papierloos werken optimaliseert de zorgverlening

De titel van deze whitepaper zegt het eigenlijk al ‘Papierloos werken’ het terugdringen van papier in de zorgsector. Een zorginstelling bespaart niet alleen papier, maar ook in operationele kosten. Het maakt zorgorganisaties aantrekkelijker op de arbeidsmarkt en verhoogt de patiënt- en cliënttevredenheid. Papierloos werken kan alleen mogelijk gemaakt worden als er een totaaloplossing is voor de gehele infrastructuur, van distributie tot opslag en verwijdering. Daarnaast waarborgt deze oplossing de integriteit van de informatie.

Een totaal oplossing van papierloos werken bestaat uit een combinatie van bouwblokken:

  • Slim routeplan maken voor invoering
  • Slim Digitaliseren
  • Slim Printen
  • Slimme inzet van software, hardware en infrastructuur
  • Slim implementeren
  • Slimme borging van het veranderingsproces

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over Papierloos werken. Deze whitepaper gaat dieper in op de innovaties zoals: Het Nieuwe Werken, Bring Your Own Device, tablets en E-Health. Daarnaast worden de bovenstaande bouwblokken verder uiteengezet. Tenslotte sluit de whitepaper af met de implementatie van Papierloos werken.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom DigitaliseringZorgZorgdienstverleners bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Digitalisering :  10 veelgemaakte vergissingen bij digitaal factureren

Wanneer we het hebben over digitale facturatie is de doelstelling bij alle bedrijven hetzelfde: geld en tijd besparen en minder fouten maken. Toch slagen we er niet in om deze doelstellingen te realiseren. Deze whitepaper geeft inzicht in 10 veelgemaakte vergissingen die het proces in de weg zitten. Ga er nu mee aan de slag en leer van je fouten.

Lees verder

Zorg :  AVG-compliant worden en vooral blijven

Blijven voldoen aan AVG is voor iedere zorginstelling een uitdaging. We hebben er alles aan gedaan om voor 25 mei 2018 te voldoen aan AVG, maar hoe zorgen we ervoor dat het een agendapunt blijft? Evalueer waar jouw zorginstelling nu staat met compliancy en ontdek met deze 10 aandachtspunten hoe je AVG op je netvlies houdt.

Lees verder

Zorg :  Data Management, de missende schakel in IoT

Hoe kun je zinvol aan de slag met de tsunami van gegevens die door IoT-apparaten gegenereerd wordt? Hoe moet u uw datamanagement- systemen ontwerpen om gegevens om te zetten in waarde? De schaal en scope van de data die gepaard gaat met IoT vraagt om een nieuwe aanpak. Hierbij wordt geavanceerd gegevensbeheer gecombineerd met de integratie van nieuwe IoT-technologie met meer traditionele systemen in een hybride infrastructuur.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.