Overal en altijd veilig aan de slag

Tablet of laptop? Jij beslist!

Tablet of laptop? Jij beslist!

We zijn steeds vaker op zoek naar oplossingen en tools waarmee we overal en altijd kunnen werken. Zo wil een zorgmedewerker tijdens het intakegesprek snel aantekeningen maken in het patiëntendossier en de accountmanager wil bij de klant zijn nieuwe product presenteren. Dit moet efficiënt én veilig, daarom log je liever  niet in via onbeveiligde en onbekend wifi-netwerk.

Gebruiksgemak voorop

Hoe komen bedrijven aan al deze wensen tegemoet? Heel eenvoudig, door ze te voorzien van één device die de kracht van een laptop combineert met het gemak van een tablet. De Microsoft Surface Pro LTE is daarom de perfecte oplossing. Het toestel heeft de herkenbare Microsoft look and feel, iedereen kan er dus zo mee aan de slag. Laptop of tablet? Dat bepalen medewerkers zelf. Snel wat aantekeningen maken in een Word-document of wat noteren op een digitaal kladblok? Met de Surface-pen kan het allemaal.

Veilig en betrouwbaar werken

Ook aan veilig werken is uiteraard gedacht. Dankzij gezichtsherkenning loggen gebruikers snel in, wachtwoorden zijn niet meer nodig. De LTE-technologie zorgt ervoor dat het toestel overal ter wereld toegang heeft tot het 4G-netwerk. Medewerkers hoeven dus niet meer in te loggen op hotspots of onbekende wifi-netwerken, wat het risico op datalekken behoorlijk verminderd.

Ontdek in dit webinar de voordelen Surface Pro LTE en ervaar de voordelen van deze gloednieuwe mobiele werkplek!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Laptops bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Laptops :  In 6 stappen naar de ideale digitale werkplek

Bij veel bedrijven is de werkplek een soort tijdcapsule; zo werkten we 20 jaar geleden! Geen of weinig integratie tussen systemen, een hoop software waar jij nooit wat mee doet en totaal geen vrijheid om de werkplek aan te passen naar jouw situatie. En bovendien is het ook nog eens behoorlijk duur om alle hardware en software up-to-date te houden. Daar wordt toch niemand blij van?

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.