Outputmanagement bij Het Nieuwe Werken

Op een goede manier omgaan met een toenemende stroom bedrijfsinformatie

Op een goede manier omgaan met een toenemende stroom bedrijfsinformatie

Het is positief te noemen dat tegenwoordig iedereen thuis kan werken en overal altijd kan inloggen. Maar een belangrijke vraag die organisaties zichzelf moeten stellen is:”Wat gebeurt er nu met de bedrijfsinformatie?”. Zonder goede rapportages is het moeilijker om de juiste managementbeslissingen te nemen.

Het beste is om eerst een stap terug te doen en een totaaloverzicht te krijgen alvorens simpelweg tools te implementeren.

Lees het gratis volledige artikel waarin outputmanagement bij Het Nieuwe Werken wordt behandeld. Daarnaast wordt toegelicht hoe een groeiende stroom aan informatie op een goede manier te managen is.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Het Nieuwe Werken bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Het Nieuwe Werken :  Investeer in mensen en verhoog productiviteit

Organisaties investeren al jaren in allerlei tools en apps die ervoor moeten zorgen dat de productiviteit stijgt en mensen beter gaan samenwerken. Maar investeren we wel genoeg in onze medewerkers? Zijn we wel interessant voor nieuwe werknemers? Deze whitepaper neemt je mee naar de digitaal vitale organisatie en beschrijft 8 kernwaarden die zorgen dat de organisatie productiever en innovatiever wordt.

Lees verder

Het Nieuwe Werken :  Productiviteit verhogen met 10 quick wins

Meer werk verzetten, in minder tijd zonder jezelf over de kop te werken? De werkdruk ligt steeds hoger en werkgevers hebben steeds hogere verwachtingen. Hoe kun je aan deze eisen voldoen? Deze uitdaging gaan we aan met de 10 quick wins in deze whitepaper. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van verouderde IT-systemen, effectiever vergaderen en slimmer samenwerken. Lees snel verder en verhoog de productiviteit in jouw organisatie.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.