Orbis kiest InvoiceConnector voor factuurverwerking in SAP

Een efficiency-slag in het proces van factuurverwerking

Een efficiency-slag in het proces van factuurverwerking

Elke organisatie is op zoek naar innovatie en tegelijkertijd mogelijke besparing op de kosten. Om dit laatste te bewerkstelligen is het belangrijk efficiënt te werken. Dit is exact wat Orbis Medisch en Zorgconcern ook wilde. Daarom werd het proces van factuurverwerking onder de loep genomen. Deze case gaat dieper in op de efficiency-slag op de crediteurenworkflow in SAP.

De invoering van de Invoice Connector leidde bij Orbis tot een herziening van werkprocessen binnen een groot aantal afdelingen, namelijk:

  • Logistiek
  • Inkoop
  • Crediteurenadministratie
  • Management

De InvoiceConnector wordt gezien als een best-practice template oplossing, waarbij een groot aantal workflows standaard beschikbaar zijn. Wanneer de standaards voldoen aan de verwachtingen, kan de gebruiker met een minimaal aantal ingrepen zelf ‘maatwerk’ bouwen.

Download de case

Download de case waarin Orbis Medisch en Zorgconcern met de invoering van InvoiceConnector een efficiency-slag heeft gemaakt op de crediteurenworkflow in SAP.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom InnovatieDigitaliseringeFacturatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Innovatie :  Het uitzendbureau van de toekomst

Is jouw uitzendbureau klaar voor de toekomst? De komende jaren komen grote digitale transformaties en disrupties op de flexbranche af. Dit brengt uitdagingen maar vooral ook kansen met zich mee. In deze whitepaper lees je welke dit zijn en hoe je je erop kunt voorbereiden.

Lees verder

Innovatie :  Internet of Things: do and don’ts

Internet of Things spreekt bij veel organisaties tot de verbeelding, maar hoe begin je eraan? Hewlett Packard Enterprise keek samen met 80 IT-professionals naar IoT-projecten en verzamelt 6 belangrijke lessen voor wie wil starten met een IoT-project. Met deze waardevolle informatie vergroot je de kans op een succesvol IoT-project.

Lees verder

Digitalisering :  10 veelgemaakte vergissingen bij digitaal factureren

Wanneer we het hebben over digitale facturatie is de doelstelling bij alle bedrijven hetzelfde: geld en tijd besparen en minder fouten maken. Toch slagen we er niet in om deze doelstellingen te realiseren. Deze whitepaper geeft inzicht in 10 veelgemaakte vergissingen die het proces in de weg zitten. Ga er nu mee aan de slag en leer van je fouten.

Lees verder

eFacturatie :  Ricoh Effeciency Index Purchase 2 Pay

Heliview Consultancy heeft in opdracht van en in samenwerking met Ricoh Nederland een onderzoek uitgevoerd naar het verwerken van inkomende en uitgaande facturen in de top van de Nederlandse zakelijke markt. De doelgroep is representatief vertegenwoordigd voor de gehele top van de Nederlandse zakelijke markt behalve landbouw en visserij. Lees het volledige onderzoek over facturatie binnen de top van de Nederlandse zakelijke markt.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.