Optimale beveiliging, performance en schaalbaarheid met Enterprise Mobility

Deliver Enterprise Mobility with Citrix XenMobile and Citrix NetScaler

Deliver Enterprise Mobility with Citrix XenMobile and Citrix NetScaler

Deze whitepaper beschrijft een Enterprise Mobility oplossing die tegemoet komt aan de volledige reeks van eisen die horen bij mobiel werken en BYOD. Mobiliteit en ‘consumerization of IT’ stelt IT namelijk voor behoorlijke uitdagingen als het gaat om schaalbaarheid, beveiliging en zichtbaarheid van applicaties. Meer en meer medewerkers vragen toegang tot apps en data die zorgen dat ze ook productief zijn buiten de kantoormuren, maar dat is niet heel eenvoudig, door het gebruik van persoonlijke devices en diverse soorten apps, zowel in de cloud als in datacenters en op veel verschillende locaties. Een Enterprise Mobility platform is het antwoord op deze ontwikkeling.

End-to-end Enterprise Mobility
De IT-organisatie moet er voor zorgen dat de netwerkinfrastructuur, die mobiele initiatieven ondersteunt, flexibel en schaalbaar is en optimale performance en beveiliging biedt. De oplossing die beschreven wordt, helpt IT om:

  • de veiligheid en compliance van devices te handhaven om mobiele apps, netwerken en data te beschermen
  • op een veilige manier mobiele, web en Windows apps en data te leveren via welk device dan ook
  • de performance en capaciteit te verbeteren, ook bij piekbelastingen
  • optimale flexibiliteit te bereiken door de ingebouwde cloud connectivity

Enterprise Mobility gericht op groei
De oplossing die beschreven wordt, gaat verder dan Mobile Device Management (MDM) – gericht op het beheer van devices – en Enterprise Mobility Management (EMM) – gericht op de beveiliging van apps en data. Om effectief te zijn hebben MDM en EMM ook de juiste netwerkinfrastructuur nodig om apps op een veilige manier te leveren via verschillende devices, met het oog op performance, beheersbaarheid en toekomstige groei.

Robuust Enterprise Mobility platform biedt complete functionaliteit
Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: de uitdagingen voor mobiel werkende ondernemingen, hooggekwalificeerde beveiliging, schaalbaarheid via de cloud, consolidatie van de netwerkinfrastructuur, applicatie zichtbaarheid, configuratie en implementatie. [link] Lees meer over de end-to-end Enterprise Mobility oplossing die niet alleen tegemoet komt aan eisen op het gebied van veiligheid en controle, maar ook aan die van performance en schaalbaarheid.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Mobiliteit bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

Mobiliteit :  Virtuele werkplek in gebruik nemen: 3 succesfactoren

Een virtuele werkplek in gebruik nemen kan uw organisatie veel opleveren. Om te zorgen dat medewerkers hier ook echt mee aan de slag gaan, moet de innovatie wel op de juiste manier worden doorgevoerd. Deze moet inspelen op een bestaand probleem of behoefte in de organisatie en meerwaarde bieden ten opzichte van de huidige werkmethode.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.