Optimale bescherming van persoonsgegevens én een geweldige klantervaring

Verhoog de klanttevredenheid en houd grip op alle online persoonsgegevens

Optimale bescherming van persoonsgegevens én een geweldige klantervaring

Wat zijn we gewend geraakt aan allerlei gepersonaliseerde services. Netflix geeft ons een seintje wanneer een serie die we vast leuk vinden beschikbaar is en onze favoriete webshop lijkt exact op het juiste moment een mail te sturen met een gepersonaliseerd aanbod. De retail investeerde de afgelopen jaren veel in technologie om tot deze inzichten te komen.

Impact van verscherpte privacy regulatie

Maar de privacyregels zijn inmiddels aangescherpt en consumenten gaan veel voorzichtiger om met het delen van hun data. Bedrijven moeten daarom aan ene kant zorgen voor een optimale bescherming van hun klantdata en aan de andere kant moeten ze tegemoet komen aan de verwachtingen van consumenten. En die verwachten nu eenmaal een feilloze, gepersonaliseerde en innovatie online service. In deze whitepaper onderzoeken de experts van Internet Retailing en Akamai hoe je deze twee elementen samenbrengt.

In deze whitepaper lees je meer over:

  • Valkuilen bij het verzamelen en bewaren van data
  • Hoe gaan retailers om met hun data?
  • Impact van privacyregels op datacollectie en datagebruik door commerciële organisaties
  • Wat brengt de toekomst?
  • 10 essentiële manieren om klantbetrokkenheid te vergroten

Veilig omgaan met klantdata én waarde toevoegen voor jouw klanten

Wil jij ook data op een slimme manier inzetten om jouw klanten de ultieme online ervaring te bieden, zónder privacygevoelige informatie van jouw klanten in gevaar te brengen? Lees dan snel deze whitepaper en ontdek hoe je met meer focus op databeveiliging en privacy uiteindelijk zorgt voor een loyaal klantenbestand.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom TelecommunicatieCloud Security bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Telecommunicatie :  Efficiënt vergaderen thuis en op kantoor

Dankzij allerlei samenwerktools zijn thuiswerkende collega’s in staat met elkaar in verbinding te blijven. Maar nu steeds vaker ook kleine groepjes op kantoor aan het werk zijn, is het goed om na te denken over een goede inrichting van hybride vergaderen. Dit handige stappenplan helpt je een eind op weg!

Lees verder

Cloud Security :  Ga oefenen met cyberveiligheid

Security staat inmiddels bij veel bedrijven bovenaan de agenda. En maar goed ook, want cybercrime kost bedrijven wereldwijd zo’n 6 biljoen dollar! Toch staren veel IT- en securityspecialisten zich blind op de technische kant van de zaak. Want de belangrijkste oorzaak van geslaagde aanvallen is niet het ontbreken van security-oplossingen, maar onveilig gebruikersgedrag. Tijd voor verandering!

Lees verder

Cloud Security :  Cybercrime: constant op je hoede?

In dit eerste trendrapport in de achtdelige reeks Survival of the Smartest lees je meer over hoe het brein omgaat met de dreiging van cybercriminaliteit. Zijn we altijd op onze hoede? Of zijn we ondanks de vele verhalen over hacks en aanvallen soms te laks? Je leest het in dit eerste trendrapport. Ook vind je hier een handig overzicht van de andere edities.

Lees verder

Partner

Akamai

Akamai is the edge. Our globally distributed intelligent edge platform surrounds everything, from the enterprise to the cloud, so our customers and their businesses can be fast, smart, and secure.

Profiel Akamai ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.