Op weg naar een efficiente HR-organisatie

Kies de juiste HR- en salarissoftware

Kies de juiste HR- en salarissoftware

Binnen de bedrijfsvoering behoort HR- en salarisadministratie misschien niet tot de kernactiviteiten, het is wel van essentieel belang voor de continuïteit van uw bedrijf. Als u op zoek bent naar een oplossing die zo goed mogelijk past bij uw ambities, activiteiten en bedrijfsprocessen, dan loopt u de kans te verdrinken in het gigantische aanbod. Het aantal leveranciers met uiteenlopende oplossingen op het gebied van HR- en salarisadministratiesoftware en aanvullende diensten is groot.

Waar moet u nu op letten zodat u uiteindelijk de beste oplossing kiest die past bij uw organisatie en uw HR-ambities? De weg naar een nieuwe, goed functionerende HR-softwareoplossing is lang en voor elke organisatie anders. Toch zijn er stappen die voor iedere organisatie gelden.

Aan de hand van een uitgebreid stappenplan en de bijbehorende tips kunt u voor zichzelf een goed beeld vormen van de mogelijkheden die er nu zijn. De belangrijkste aspecten van het selectieproces worden besproken en u vindt ook een aantal aandachtspunten terug waarmee u de kans op een succesvolle implementatie kunt vergroten en valkuilen bij pakketselectie kunt vermijden. Op deze manier komt u tot de beste keuze.

Ook worden er diverse praktische tips gegeven die u op weg helpen. Zo kan het handig zijn om de transactionele processen te digitaliseren, zodat u minder tijd hoeft te besteden aan eenvoudige administratieve processen. Dat betekent weer meer tijd voor ondersteuning van management. Hoewel ‘technologie’ een rode draad is in dit soort processen, moet het geen doel op zich worden. Persoonlijk contact blijft soms gewoon de beste oplossing.

Download deze de whitepaper ‘Op weg naar een efficiënte HR-organisatie’ vandaag nog en u bent voorbereid op de juiste selectie van de software.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom StategieERP (Enterprise Resource Management) bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Stategie :  Wat is Crossover Business?

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder

ERP (Enterprise Resource Management) :  Cloud-ERP als fundament voor succes van productiebedrijven

Wat is nodig om relevant te blijven in de veranderlijke wereld van productie? Eén ding is zeker: zonder de juiste tools en systemen wordt het voor veel organisaties onmogelijk om bij te blijven. Hierdoor kijken de voorlopers in de maakindustrie naar mogelijke cloud -oplossingen om hun gehele productie op te draaien. In deze whitepaper leest u hoe bedrijven succes oogsten met NetSuite, het cloud-platform van Oracle.

Lees verder

ERP (Enterprise Resource Management) :  Voedselindustrie moet digitaal transformeren

De voedingsmiddelenindustrie zal in 2017 een beperkte groei laten zien van ongeveer 1%. Schaalvergroting, consolidatie en integratie zijn daardoor vereisten om de concurrentie aan te kunnen. Voedsel- en drankproducenten worden onder deze omstandigheden gedwongen hun kosten verder te reduceren. De digitale transformatie biedt mogelijkheden aan de voedselindustrie, maar hoe kunt u de kansen benutten?

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.