Online samenwerken: Wat zijn de trends en voordelen?

E-book: Online samenwerken

E-book: Online samenwerken

Met tijd- en plaatsonafhankelijk werken is er ook steeds meer behoefte aan online overleggen, vergaderen en samenwerken. Waarom zouden medewerkers nog in de file gaan staan voor een maandelijkse vergadering aan de andere kant van het land? Lees in dit e-book meer over de mogelijkheden van online samenwerken en hoe dit geïmplementeerd kan worden in de organisatie.

Bedrijven krijgen steeds meer data en dit zal ook alleen maar toenemen. In deze digitale samenleving zullen bedrijven in een hoog tempo gaan digitaliseren. Om in deze digitalisering efficiënt te blijven samenwerken is het belangrijk om op de hoogte te blijven de trends die spelen en hierin competitief te blijven.

Trends in online samenwerken
Steeds meer organisaties willen de mogelijkheden benutten om online samen te werken. Dit willen ze niet alleen binnen de organisatie, maar ook met partners. Hierbij zijn wel een aantal trends bepalend. Hieronder staan drie van deze trends:

  1. Groeiende mogelijkheden tot online samenwerken
  2. Meer complexe organisaties
  3. Samenwerken in projectgroepen

Lees meer uitleg over deze drie trends in de volledige whitepaper.

De voordelen van online samenwerken
Wanneer jij maar wilt op elke plek, direct online persoonlijk contact met collega’s, partners en klanten. Wat zijn de voordelen van online samenwerken?

  1. Kwalitatief overleggen
  2. Vergadering vastleggen
  3. Besparing van reistijd en reiskosten
  4. Bijdrage aan een beter milieu

Lees in de whitepaper verder over deze en meer andere voordelen van online samenwerken. Download vrijblijvend de volledige whitepaper welke verder in gaat op de voordelen en trends van online samenwerken. Daarnaast geeft de whitepaper handvatten voor het implementeren van online samenwerken. Een verandertraject in 5 fasen.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Unified CommunicationsDigitalisering bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Unified Communications :  Unified Communications: kostenbesparing, klanttevredenheid en flexibiliteit

Organisaties worden steeds meer bewust van het feit dat snelle communicatie nodig is binnen een 24-uurs economie. Zeker om de concurrentie voorsprong te houden. Een goed geïmplementeerd communicatieplatform draagt direct bij aan het succes van uw organisatie. Deze whitepaper neemt u mee in de ontwikkelingen van Unified Communications en geeft een aantal tips voor een optimale implementatie van Unified Communications.

Lees verder

Digitalisering :  10 veelgemaakte vergissingen bij digitaal factureren

Wanneer we het hebben over digitale facturatie is de doelstelling bij alle bedrijven hetzelfde: geld en tijd besparen en minder fouten maken. Toch slagen we er niet in om deze doelstellingen te realiseren. Deze whitepaper geeft inzicht in 10 veelgemaakte vergissingen die het proces in de weg zitten. Ga er nu mee aan de slag en leer van je fouten.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.