Online bedrijfssoftware voor meer inzicht en winst

Maak een succesverhaal van uw projectorganisatie

Maak een succesverhaal van uw projectorganisatie

De kwakkelende economie heeft de druk op prijzen verhoogd. Naast de hogere druk op marges krijgen dienstverleners steeds vaker te maken met hogere verwachtingen van klanten en stevige concurrentie. Organisaties moeten, om tijd zo effectief en winstgevend mogelijk te kunnen verkopen, ervoor zorgen dat zij:

  • een heldere visie, strategie en KPI’s communiceren;
  • volledig inzicht in de eigen projectorganisatie krijgen;
  • dit inzicht gebruiken om processen te optimaliseren, vanaf de offerte tot aan de facturatie toe.

Stap-voor-stap analyseren
In de huidige economische situatie is het zaak om snel en effectief te handelen. Maar hoe doet u dat? En wat moet er veranderen in de organisatie? In deze whitepaper wordt aan de hand van een vragenlijst de situatie bij de organisatie geschetst, zodat u kunt analyseren wat u moet doen.

Met de vragenlijst zal duidelijk worden of de doelstellingen en KPI’s helder zijn geformuleerd. Is dat het geval, dan kan er met behulp van metingen gekeken worden of de organisatie wel de juiste kant op gaat. Daarnaast wordt duidelijk hoe het zit met de marges en waar inkomsten vandaan komen of juist weglekken.

Meer inzicht betekent meer winst
De juiste (online) tools zorgen voor een hogere efficiëntie. Zo wordt de facturabiliteit van medewerkers gemaximaliseerd, sneller en correct gefactureerd en wordt er eerder betaald. De tools zorgen voor meer inzicht en dat zorgt uiteindelijk voor meer winst.

Goede online bedrijfssoftware sluit bedrijfsonderdelen naadloos op elkaar aan. Dit stroomlijnt en synchroniseert processen en geeft de organisatie een enorme mate van inzicht. Alle essentiële en benodigde informatie omtrent projectvorderingen, budgeten, tijdmanagement, uitgaven en facturatie is zo 24/7 beschikbaar en up-to-date.

Download de whitepaper
Download vrijblijvend de whitepaper “Maak een succesverhaal van uw projectorganisatie” en lees hoe u met de juiste online bedrijfssoftware meer inzicht kunt krijgen en zo meer winst kunt realiseren.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom BedrijfsapplicatiesCloud Computing bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Bedrijfsapplicaties :  Cloud-ERP als fundament voor succes van productiebedrijven

Wat is nodig om relevant te blijven in de veranderlijke wereld van productie? Eén ding is zeker: zonder de juiste tools en systemen wordt het voor veel organisaties onmogelijk om bij te blijven. Hierdoor kijken de voorlopers in de maakindustrie naar mogelijke cloud -oplossingen om hun gehele productie op te draaien. In deze whitepaper leest u hoe bedrijven succes oogsten met NetSuite, het cloud-platform van Oracle.

Lees verder

Cloud Computing :  Niet te missen ICT-trends in het onderwijs

Hoe kan het onderwijs maximaal gebruik maken van de technologische ontwikkelingen die zich in razendsnel tempo aanmelden? Deze whitepaper gaat dieper in op de belangrijkste trends van 2018 en legt uit waarom deze zo belangrijk zijn voor de toekomst van een onderwijsinstelling. Op basis van deze inzichten kan ook jij aan de slag met het opstellen van een ICT-investeringsplan.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.