Office 365 en de komst van AI, Mixed Reality en 3D

Van digital workplace naar modern worklife

Van digital workplace naar modern worklife

Over 5 jaar is AI (zoals chatbots), mixed reality en machine learning echt niet meer weg te denken uit onze moderne worklife. Daarom is het als IT-manager, applicatie-architect of functioneel applicatiemanager belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Deze whitepaper geeft een aantal praktische adviezen en voorbeelden om je up-to-date te houden. Je ontdekt welke veranderingen plaatsvinden in de Microsoft-technologie en wat de rol van de IT’er hierin is.

Veelvoorkomende vraagstukken voor IT’ers

De jongere generatie heeft andere technologiebehoeftes dan de oudere generatie. Ze gebruiken mobiele devices veel frequenter en ze zijn veel gevoeliger voor nieuwe applicaties. Als organisatie is het belangrijk om altijd de juiste functionaliteit aan te bieden. Hieronder alvast een aantal veelvoorkomende vraagstukken voor de IT-afdeling:

  • Hoe houd ik balans tussen controle en vrijheid?
  • Hoe ga je om met de generatiekloof die er aan komt?
  • Wat is de rol van artificial intelligence in Office 365?
  • Wat voor rol heeft mixed reality in het bedrijfsleven?
  • Integreer je zakelijk leven in je privéleven, maar hoe?

Ben je benieuwd hoe je deze IT-vraagstukken het beste kunt aanpakken? Lees er meer over in de whitepaper, we lichten er hieronder alvast ééntje toe.

Wat is de rol van AI in Office 365?

Microsoft blijft ontwikkelen op het gebied van Artificial Intelligence in het bedrijfsleven. Ook op het gebied van Mixed Reality worden grote stappen gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de HoloLens. Deze functionaliteiten zien we steeds vaker terug in Office 365.

Duik in de wereld van Mixed Reality, Artificial Intelligence, 3D en Office 365 en zorg dat jij op de hoogte bent van de nieuwste trends!

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom IT ManagementDigitalisering bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

IT Management :  Maak van jouw IT een innovatieversneller

Veel ondernemers besteden hun IT-beheer uit aan een externe partij. Je hoeft dan de technische kennis niet in huis te halen en jij kunt je volledig richten op je bedrijf. Maar let op dat je de boot niet mist! Technologie is de basis voor innovatie en succes. Strategisch advies én een moderne IT-omgeving zijn daarom noodzakelijk. Lees hier hoe je beide krijgt!

Lees verder

IT Management :  De rol van IT verandert, verander jij mee?

Bedrijven worden steeds vaker IT-gedreven. Met innovatieve IT kan je immers het onderscheid maken tegenover de concurrentie. Wel is het belangrijk om jouw IT dan anders in te richten. Ligt de focus nog te veel op de faciliterende taken, dan blijft er weinig ruimte en tijd over voor vernieuwende projecten. Lees in deze whitepaper hoe je IT anders inricht!

Lees verder

Digitalisering :  Hoe neem ik afscheid van mijn VDI-omgeving?

VDI is al jaren de manier om medewerkers ongeacht hun locatie toegang te geven tot de kantooromgeving en de kantoorsoftware. Maar de technologie staat niet stil en de beperkingen van VDI worden steeds duidelijker. Is er inmiddels een waardig alternatief voor VDI? Hoe neem je afscheid van VDI zonder je processen en gebruikers te hinderen? Je leest het in deze whitepaper met handig stappenplan voor het afbouwen van jouw VDI.

Lees verder

Digitalisering :  Past jouw werkplek inmiddels in het museum?

Voor veel medewerkers is hun werkplek een stapje terug in de tijd. De flexibiliteit die we in ons dagelijks leven inmiddels zo gewend zijn, is ver te zoeken. Modern werken staat op de agenda, maar hoe pak je het aan? De 8 stappen in deze whitepaper laten je zien dat je helemaal niet in één keer over moet. Pak het stapsgewijs aan en ga ook aan de slag met modern werken!

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.