Nieuw ERP-pakket nodig? Maak je niet druk

Praktische oplossingen voor bekende valkuilen

Praktische oplossingen voor bekende valkuilen

Bedrijven die toe zijn aan hun eerste of een nieuw ERP-pakket, krijgen vaak klamme handen bij deze gedachte. Want zo’n pakket aanschaffen en implementeren is niet iets wat je snel even tussen twee klussen uitvoert. Een ERP-pakket is het kloppende hart van je bedrijf, je wil dus niet de verkeerde keuze maken. Daarom is het geen slecht idee om de hulp in te schakelen van een implementatiepartner. Dit e-boek helpt je bij het zoeken van een geschikte partner en ERP-pakket. In 5 leuke columns waarschuwt Guus Krabbenborg je voor bekende valkuilen en vertelt hij je hoe je deze omzeilt.

Een helpende hand kiezen

Een ERP-pakket kiezen is geen alledaagse bezigheid voor ondernemers. Daarom is het goed om aan de slag te gaan met mensen die hier wel ervaring in hebben. Kies je een traditionele ERP-aanbieder als partner? Dan krijg je installatiehulp en training, de rest is voor eigen rekening. Er zijn ook aanbieders die een ERP-implementatie zien als een kans om veranderingen te ondersteunen en door te voeren. Je processen worden onder de loep genomen en pijnpunten worden aangepakt. Zo’n partner is als het ware een sparringpartner die je dwingt om na te denken over jouw ‘oude’ manier van werken.  

Nog 4 valkuilen lezen?

Benieuwd naar de andere 4 columns? Download het e-boek ERP-pakket selecteren? Maak de goede keuze en ontdek op een leuke manier waar andere bedrijven tegenaan liepen. En vooral, hoe kan jij ervoor kan zorgen dat jouw ERP-implementatie een succes wordt!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

WSB Solutions

Met onze cloud oplossingen op basis Microsoft technologie helpen we de Groothandel met het moderniseren van hun IT-infrastructuur, het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het zo efficiënt mogelijk laten (samen)werken van werknemers.

Profiel WSB Solutions ›
 
 

Download artikel

Nieuw ERP-pakket nodig? Maak je niet druk

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.