Niet te missen ICT-trends in het onderwijs

Ook het onderwijs profiteert van moderne technologie

Ook het onderwijs profiteert van moderne technologie

De technologische stroomversnelling waar we in zitten heeft dagelijks invloed op ons privéleven, het is dus niet vreemd dat ook het onderwijs beïnvloed wordt door deze ontwikkelingen. Zowel docenten als leerlingen willen met de beschikbare tools en apps naar eigen inzicht aan de slag, bij voorkeur op hun eigen device (BYOD). Daarom wordt het voor onderwijsinstellingen steeds belangrijker om de langetermijnvisie vast te leggen in een meerjarig ICT-inversteringsplan. Deze whitepaper focust zich op de belangrijkste innovaties en trends, zo weet jij waar je budget voor moet reserveren!

ICT-trends op een rij gezet

Deze whitepaper legt focus op vijf trends die op dit moment gezien worden als dé motoren voor innovatie:

  1. Migratie naar de cloud
  2. Informatiebeveiliging
  3. Software en integratie
  4. ICT-leiderschap en beleidsvorming
  5. Documentmanagement en archivering

Download de whitepaper Onderwijs ICT Trends voor 2018 om je in detail te laten informeren over deze ontwikkelingen, de eerste trend doen we alvast uit de doeken.

Vlieg naar de cloud

Zoals in alle sectoren is cloud-computing nog steeds één van de belangrijkste trends. Cloud-computing zorgt ervoor dat applicaties, tools en digitale leermiddelen altijd en overal beschikbaar zijn. Deze toepassingen worden vaak aangeboden aan organisaties en onderwijsinstellingen als een service. Hierdoor verschuift een deel van het technische beheer en verantwoordelijkheid naar de leverancier van deze service. Er zijn 3 vormen van cloud-computing beschikbaar: Software as a Service (SaaS), Platform as a Service (PaaS) en Infrastructure as a Service (IaaS). Wat deze precies inhouden en welke optie het beste past bij de behoeften van jouw onderwijsinstelling kan je terugvinden in deze whitepaper.

Haal voordeel uit deze trends

Wil jij weten hoe deze trends jouw onderwijsinstelling naar een hoger niveau kunnen tillen? Download dan zeker deze overzichtelijke gids en start goed voorbereid met het opstellen van jouw ICT-investeringsplan. Op naar het onderwijs van de toekomst!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

iWRITER

iWRITER is ruim 20 jaar specialist op het gebied van documentcreatie en huisstijlbewaking. Wij ontwikkelen en leveren documentmanagement software aan meer dan 150.000 tevreden gebruikers in Europa.

Profiel iWRITER ›
 
 

Downloaden: Niet te missen ICT-trends in het onderwijs

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.