Mobile first strategie: macht aan de smartphone

Verhoog klanttevredenheid met een mobile first strategie

Verhoog klanttevredenheid met een mobile first strategie

Kan jij nog zonder je smartphone? Van communiceren met vrienden tot het ontgrendelen van je auto, we gebruiken onze smartphone voor 1001 dingen. De smartphone zorgt ervoor dat de hele wereld met elkaar verbonden is. Het gebruik van mobiele toestellen beperkt zich uiteraard niet alleen tot ons privéleven, ook zakelijk zijn we wel te porren voor de voordelen die ze bieden. Niet vreemd dus dat binnen organisaties een verschuiving plaatsvindt van desktop naar mobiel.

Waarom een mobile first strategie?

Onze mobile devices zorgen ervoor dat we slimmer, sneller en eenvoudiger onze weg kunnen vinden in de digitale wereld, maar hoe draagt zo’n mobile first strategie bij aan het realiseren van bedrijfsdoelstellingen? Door mobiele technieken slim in te zetten, kan je klanten op een interactieve en leuke manier aan je binden. Want zeg nu zelf, hoe fijn is het dat je bij het ophalen van een besteld item bij het binnenkomen in de winkel een appje ontvangt met de melding: “Goedemiddag, uw pakket staat klaar en mag afgehaald worden bij de servicebalie.”

Ingrediënten voor een mobile first strategie

De basiselementen voor een succesvolle mobile first strategie zijn:

  • Stabiele verbinding: een goede en stabiele verbinding is een absolute voorwaarde
  • Beveiliging: altijd en overal online zijn is geweldig, maar een goede beveiliging van je data is essentieel om datalekken of hacks te voorkomen.

Zet jouw strategie op poten

Ontdek in deze whitepaper welke technologie jou helpt bij het opzetten van deze basisvoorwaarden. Zo start ook jouw organisatie met een verschuiving van desktop naar mobiel.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 

Download artikel

Mobile first strategie: macht aan de smartphone

 

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.