Mobile Computing en Mobile BI Market Study

Mobile Business Intelligence implementeren in de organisatie

Mobile Business Intelligence implementeren in de organisatie

Mobile Business Intelligence is een relatief nieuw begrip. Het speelde al veel eerder (2001), maar toen waren organisaties er nog niet klaar voor om Mobile Business Intelligence in de organisatie te implementeren. Dit onderzoek richt op Mobile Business Intelligence en Mobile Computing in de bredere zin, dit is inclusief mobiele platformen, device management, trends in app aankopen. Behalve dat dit erg interessant is, helpt het de organisatie om Mobile Business Intelligence in te zetten in een grotere markt.

Het onderzoek over Mobile Business Intelligence en Mobile Computing gaat onder andere in op de onderstaande vragen:

  • Hoe kopen organisaties mobiele applicaties het liefst?
  • Hoe verloopt bij organisaties de implementatie van Mobile Device Management?
  • Hoe belangrijk is Mobile Business Intelligence momenteel voor organisaties?
  • Zijn organisaties klaar voor Mobile Business Intelligence?

Download het onderzoek
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over de voordelen en opties van Mobile Business Intelligence. De whitepaper gaat in op de diverse aspecten van Mobile Business Intelligence, onderzoekt de ontwikkelingen en kijkt hoe het verder zal ontwikkelen in de toekomst.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom MobiliteitBusiness IntelligenceBI TrendsMobile Apps bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  In 5 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin lees je wat een moderne werkplek is en hoe je deze op een succesvolle manier aansluit op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

Business Intelligence :  Beter voorspellen dankzij AI

Elke organisatie moet sneller kunnen reageren op ontwikkelen. Veel analytics teams staan onder grote druk om verder en nauwkeuriger in de toekomst te kijken. AI haalt de druk van de ketel én verbetert het zicht op de toekomst en dat biedt enorm veel kansen. Lees in deze whitepaper hoe AI jouw toekomstvoorspellingen verbetert.

Lees verder

Business Intelligence :  Hoe payment serviceproviders witwassen beter tegengaan

Criminelen wassen jaarlijks biljoenen dollars wit. Payment service providers willen dit soort praktijken zo efficiënt mogelijk opsporen. Ook moeten zij vals positieven, torenhoge boetes en reputatieschade vermijden. Het is cruciaal om processen continu aan te passen en AMLD-compliant te werken. Maar de criminelen worden steeds inventiever. Ben jij in control? Download deze whitepaper en los de meest voorkomende uitdagingen op.

Lees verder

BI Trends :  3 redenen waarom Power BI-implementaties mislukken

De tijd van beslissen op basis van Excel-bestanden en ‘zo doen we dat toch altijd’ is voorbij. Organisaties willen datagedreven werken en dat kan met Power BI. In driekwart van de gevallen draait de implementatie helaas uit op een fiasco. In deze whitepaper lees je hoe je van jouw Power BI-project wél een succes maakt.

Lees verder

BI Trends :  2 marketing trends die je niet mag missen

De hoeveelheden data die organisaties ter beschikking hebben zijn enorm. De uitdaging voor marketeers is deze ruwe data omzetten in waardevolle informatie. Hoe pak je dat aan? Hoe verenig je IT met marketing zodat je de klantreis kunt optimaliseren? Deze whitepaper verdiept 2 marketing trends die jouw organisatie helpen bij het effectief inzetten van nieuwe technologie.

Lees verder

Mobile Apps :  Sneller innoveren met zelfgebouwde applicaties

Digitale transformatie is geen hype, maar een vereiste om mee te doen in de race naar marktsucces. Wil jij weten hoe je de turbo op jouw digitale transformatie zet? Met Power Platform stimuleer je innovatie, geef je werknemers de vrijheid om processen te verbeteren en blijf je tegelijkertijd in control. Lees in deze whitepaper met welke tips en tricks jij een vliegende start maakt.

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.