Mobile Business Intelligence - When Mobility Matters

Hoe gaat een organisatie om met Mobile BI

Hoe gaat een organisatie om met Mobile BI

Mobile Business Intelligence is een proces, niet een project en eerder een reis dan een bestemming. De praktijkcases in deze whitepaper presenteren twee verschillende vormen die Mobile Business Intelligence kan aannemen voor het motiveren van de mobiele werker.

De eerste praktijkcase gaat in op het bedrijf GUESS?. Het is een organisatie die zich alleen richt op de mode. Binnen deze organisatie is een sterke behoefte aan informatiestructuur en toegang verbetering. De gebruikersacceptatie heeft bewezen dat Mobile Business Intelligence een verstandige stap is geweest.

De tweede praktijkcase gaat in op het verhaal van PriceLYNX. Deze organisatie geeft zorginstellingen inzicht in: waar is de prijs het voordeligste in vergelijking met andere zorginstellingen.  

De sleutels naar succes voor PriceLYNX waren:

  • Agile development: De gebruikers iets geven waarop ze kunnen reageren
  • Lead: Niet achterblijven, Mobile Business Intelligence is nu
  • MicroStrategy Mobile: Ga het wiel niet zelf uitvinden als er al een bestaande Mobile Business Intelligence tool beschikbaar is.

Download de whitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over Mobile Business Intelligence. Deze whitepaper beschrijft twee verschillende organisaties, hun omgeving, de redenen om mobiel te gaan en de daarbij behorende succesfactoren. Naast de hiervoor genoemde twee praktijkcases gaat de whitepaper verder in op tips en de aanpak voor Mobile Business Intelligence.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom MobiliteitBusiness IntelligenceBI Trends bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  Voor iedereen een veilige mobiele werkplek

Iedere organisatie wil zijn firstline medewerkers een veilige mobiele werkplek bieden. Hoe combineer je de verschillende wensen van de diverse medewerkers in één toestel en hoe zorg je ervoor dat medewerkers waar dan ook veilig toegang hebben tot bedrijfsgegevens? Zorg voor een oplossing die veelzijdig is en medewerkers efficiënt laat werken. Lees hier hoe Microsoft hierin kan helpen.

Lees verder

Mobiliteit :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

Business Intelligence :  2 marketing trends die je niet mag missen

De hoeveelheden data die organisaties ter beschikking hebben zijn enorm. De uitdaging voor marketeers is deze ruwe data omzetten in waardevolle informatie. Hoe pak je dat aan? Hoe verenig je IT met marketing zodat je de klantreis kunt optimaliseren? Deze whitepaper verdiept 2 marketing trends die jouw organisatie helpen bij het effectief inzetten van nieuwe technologie.

Lees verder

Business Intelligence :  Slimmer zakendoen met visual analytics

Visual analytics is dé trend in Business Intelligence (BI). Met self-service hebben gebruikers meer grip op - en flexibiliteit in hun analytische vondsten in data, zonder van IT afhankelijk te zijn. In dit TDWI best practices rapport zijn de ervaringen met zelfgestuurde BI en visual analytics onderzocht onder bijna 500 business- en IT-leidinggevenden wereldwijd.

Lees verder

BI Trends :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.