Mobiele telefonie op het bedrijfsnetwerk

Privé GSM netwerk integreren de oplossing bij intern telefoonverkeer

Privé GSM netwerk integreren de oplossing bij intern telefoonverkeer

De laatste jaren en ook nog de komende jaren maakt het gebruik van smartphones een enorme groei door. Steeds meer bedrijven laten verdere integratie van mobiele toepassingen toe op het bedrijfsnetwerk.

Een privé GSM netwerk integreren in het bedrijf met GSM zenders die communiceren met de bestaande telefonie binnen het bedrijf kan een oplossing bieden. Een aantal voorbeelden van de ontwikkelingen met GSM zijn:

  • De inhouse GSM omgeving welke de DECT omgeving vervangt
  • Een privé GSM netwerk geïntegreerd met een publieke internationale GSM operator
  • Koppeling op basis van WiFi en/of FMC

Lees gratis het volledige artikel waarin uiteengezet wordt hoe de ontwikkeling met GSM ook helpen aan de ontwikkeling in het internet telefoonverkeer. Een privé GSM netwerk speelt hierbij een belangrijke rol.
 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom Telecommunicatie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Telecommunicatie :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder

Telecommunicatie :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.