Mobiele Netwerktechnologieen

Verleden, heden en toekomst

Verleden, heden en toekomst

2G, 3G, 4G, Wimax, LTE; als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen binnen de wereld van mobiele netwerktechnologie, duizelt het u waarschijnlijk al snel van alle termen die u daarbij tegenkomt.
Deze paper bevat:

  • Een helder en compact beeld van de huidige stand van zaken,
  • De weg daar naartoe,
  • De nieuwe mogelijkheden die de toekomst gaat bieden.

Deze paper neemt u mee naar de introductie van de eerste digitale netwerken, om vervolgens in te gaan op de almaar toenemende eisen op het gebied van snelheid, bandbreedte en uitbreiding van het aantal gebruiksmogelijkheden, tot aan videoconferencing en mobiel internetten.

Ook wordt er een blik geworpen op de wereldwijde nieuwe initiatieven om te komen tot op IP-technologie gebaseerde vierde generatie (4G)-netwerken. Dat zijn netwerken met nog meer bandbreedte, nog meer snelheid, nog meer gebruiksmogelijkheden en, vandaag de dag zeker niet onbelangrijk, aanzienlijk betere mogelijkheden tot beveiliging van al dat mobiele verkeer.

Download gratis deze paper via onderstaande link.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom TelecommunicatieUnified CommunicationsICT & Telecom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Telecommunicatie :  Big data: zet data om in geld

Strengere wetgeving, keiharde concurrentie en hoge klanteisen zorgden ervoor dat de financiële sector hun winst zag slinken. Gelukkig groeit het besef dat data goud waard is en gaan banken op zoek naar manieren om hun data om te zetten in winst. Big data is de toekomst. Lees in deze whitepaper hoe een bank succesvol transformeert naar een datagedreven organisatie.

Lees verder

Telecommunicatie :  10 belangrijke intranet-trends voor de maakindustrie

Veel mensen kennen intranet van vroeger als een tool die niemand ooit gebruikte. Het nieuwe intranet is juist een plek waar collega’s met elkaar kunnen samenwerken en tools, kennis en nieuws met elkaar kunnen delen! Daarnaast haalt intranet meer rendement uit het productieproces én de supply chain. Hoe gaat u intranet inzetten? Deze whitepaper gaat dieper in op 10 intranet-trends in de maakindustrie.

Lees verder

Unified Communications :  Unified Communications: kostenbesparing, klanttevredenheid en flexibiliteit

Organisaties worden steeds meer bewust van het feit dat snelle communicatie nodig is binnen een 24-uurs economie. Zeker om de concurrentie voorsprong te houden. Een goed geïmplementeerd communicatieplatform draagt direct bij aan het succes van uw organisatie. Deze whitepaper neemt u mee in de ontwikkelingen van Unified Communications en geeft een aantal tips voor een optimale implementatie van Unified Communications.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.