Mobiel werken met een app store voor uw organisatie

Consumerization of IT: De voordelen en uitdagingen voor een organisatie.

Consumerization of IT: De voordelen en uitdagingen voor een organisatie.

Consumerization of IT legt een grote druk op IT afdeling. Mensen maken steeds vaker gebruik van zelf meegenomen apparatuur. Eigen applicaties, die gebruikt kunnen worden waar ze ook zijn in combinatie met de data die nodig is. Consumerization of IT is niet meer weg te denken uit de hedendaagse IT organisatie.

Consumerization of IT dwingt organisaties alles te ondersteunen. Dit is niet altijd gemakkelijk en er hierdoor kan snel een chaos ontstaan door verschillende manieren. Hieronder staan de verschillende aspecten beschreven met de uitdagingen die het met zich mee brengt:

 • Devicechaos
  • Gebruikerservaring
  • Toegang
 • Applicatiechaos
  • Ondersteuning
  • Applicatiebeheer
 • Datachaos
  • Controle
  • Beveiliging van gegevens

Download de whtitepaper
Download geheel vrijblijvend de whitepaper over Mobiel werken. Deze whitepaper beschrijft de uitdagingen in de IT waar organisaties mee te maken krijgen met de Consumerization of IT. Daarnaast worden ook de voordelen die Consumerization van IT met zich mee brengt verder uiteengezet.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Het Nieuwe WerkenBring Your Own Device bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Het Nieuwe Werken :  Het uitzendbureau van de toekomst

Is jouw uitzendbureau klaar voor de toekomst? De komende jaren komen grote digitale transformaties en disrupties op de flexbranche af. Dit brengt uitdagingen maar vooral ook kansen met zich mee. In deze whitepaper lees je welke dit zijn en hoe je je erop kunt voorbereiden.

Lees verder

Het Nieuwe Werken :  Investeer in mensen en verhoog productiviteit

Organisaties investeren al jaren in allerlei tools en apps die ervoor moeten zorgen dat de productiviteit stijgt en mensen beter gaan samenwerken. Maar investeren we wel genoeg in onze medewerkers? Zijn we wel interessant voor nieuwe werknemers? Deze whitepaper neemt je mee naar de digitaal vitale organisatie en beschrijft 8 kernwaarden die zorgen dat de organisatie productiever en innovatiever wordt.

Lees verder

Bring Your Own Device :  BYOD: altijd en overal aan de slag

BYOD (Bring Your Own Device) is niet meer weg te denken uit de manier van werken. Devices worden meegenomen vanuit huis en de medewerkers willen hier dan ook graag op werken. Dit zorgt uiteraard bij de IT-afdeling voor de nodige uitdagingen. Hoe faciliteert u de werknemer zodat deze op een veilige manier kan werken op zijn eigen device?

Lees verder
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.