Mobiel Werken Met Een App Store Voor Organisaties

Mobiel net zo productief zijn als op kantoor

Mobiel net zo productief zijn als op kantoor

Deze whitepaper hoe de consumerization van IT de werkvloer op dit moment beïnvloed en hoe dit in de toekomst zal gebeuren. Deze manier van werken helpt niet alleen medewerkers mobiel te maken maar kan ook zorgen voor chaos. De groei van het aantal devices, applicaties en data bezorgt grote organisaties steeds meer hoofdpijn.

Consumerization chaos
Omdat organisaties in veel gevallen nog geen protocollen en technische middelen beschikbaar hebben om de consumerization van IT te faciliteren, kiezen medewerkers steeds vaker voor hun eigen technologie. Het doel is om medewerkers op kantoor maar juist ook mobiel zo productief mogelijk te laten zijn, op welk mobiel apparaat dan ook.

Drie soorten consumerization chaos
Binnen de complete chaos van de consumerization van IT zijn er drie verschillende soorten chaos te noemen, namelijk device-chaos, applicatiechaos en datachaos. Device-chaos is dat medewerkers veel verschillende devices gebruiken met ieder andere besturingssystemen. Het is noodzakelijk dat al deze devices toegang hebben tot de IT-infrastructuur en veilig gebruik kunnen maken van de applicaties die ze nodig hebben.

De applicatiechaos neemt steeds verder toe aangezien applicaties ondersteund moeten worden door verschillende devices, wat er steeds meer worden. Een grotere uitdaging, een grotere chaos. Er dreigen ontzettend veel applicaties te ontstaan die niet veilig gebruikt kunnen worden.

Als de device- en applicatiechaos beheersbaar zijn moet nog gekeken worden naar de datachaos. Dit heeft te maken met toegang tot informatie,  en de controle en beveiliging ervan. Als organisatie wil je niet dat informatie op straat belandt, dus dan is een ongecontroleerde applicatie niet wat je wilt. Iedere organisatie zou de juiste stappen moeten nemen om data te controleren en beveiligen.

Download vrijblijvend de whitepaper “Mobiel Werken Met Een App Store Voor Uw Organisatie” waarin u meer informatie krijgt over de chaos die de consumerization van IT veroorzaakt bij organisaties, en hoe dit wordt opgelost door verschillende technieken.  Dit om te zorgen dat de productiviteit van medewerkers wordt verhoogd en dat er veilig kan worden gewerkt.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Bring Your Own DeviceSecurity bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Bring Your Own Device :  BYOD: altijd en overal aan de slag

BYOD (Bring Your Own Device) is niet meer weg te denken uit de manier van werken. Devices worden meegenomen vanuit huis en de medewerkers willen hier dan ook graag op werken. Dit zorgt uiteraard bij de IT-afdeling voor de nodige uitdagingen. Hoe faciliteert u de werknemer zodat deze op een veilige manier kan werken op zijn eigen device?

Lees verder

Security :  Adaptieve authenticatie, want wachtwoorden zijn zooooo 2001

Meer data in de cloud betekent meer uitdagingen om je data veilig te stellen. Je wil niet dat jouw bedrijfskritische informatie in verkeerde handen terechtkomt; extra beveiliging is dus geen overbodige luxe. Tijd om af te stappen van de traditionele, statische authenticatie. Adaptieve authenticatie is de toekomst. Het hoe en waarom lees je hier.

Lees verder

Partner

PQR

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.

Profiel PQR ›
 
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.