Mobiel printen: altijd en overal printen

Mobiel Printen E-Book

Mobiel Printen E-Book

Thuis, onderweg of op locatie bij een klant, iedereen wil altijd en overal kunnen werken. Dit kan zijn met een (eigen) laptop, tablet of smartphone (CYOD). Steeds meer bedrijven willen het mobiel werken ook bevorderen. Mobiel printen is daarbij een belangrijke voorziening.

De voordelen van mobiel printen
Steeds meer bedrijven stappen over op het mobiele printen en ervaren veel voordelen van deze draadloze oplossing voor printen. De 4 belangrijkste voordelen staan hieronder en zullen in het e-book verder worden toegelicht.

  1. Grote mobiliteit
  2. Efficiënter werken
  3. Kostenbesparing
  4. Betere service voor partners en klanten

4 manieren voor mobiel printen
Mobiel printen kan op een aantal verschillende manieren. Welke de organisatie kiest, hangt ook af van de vraag wie u als eindgebruikers wilt laten printen. De verschillende varianten staan hieronder en worden in het e-book verder uitgelegd.

  1. Via een geïnstalleerde printerdriver op uw computers
  2. Via e-mail
  3. Via een website
  4. Via een print-app

Praktijkvoorbeeld
Onderstaand staat een praktijkvoorbeeld van het ROC Leeuwenborgh over hoe zij het mobiel printen in gebruik hebben genomen.

Download het e-book voor meer informatie over het mobiel printen binnen een organisatie. Het e-book zal dieper ingaan op de voordelen, mogelijkheden en ervaringen van andere organisaties. 

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Mobiliteit bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Mobiliteit :  In 4 stappen naar een moderne werkplek

Welke organisatie wil nou niet winstgevender zijn omdat collega’s perfect worden gefaciliteerd? Daarvoor zullen veel organisaties wel hun werkplekken opnieuw voor moeten inrichten. Moeilijk? Helemaal niet met de whitepaper In vier stappen naar de moderne werkplek. Hierin leest u wat een moderne werkplek is en hoe u deze op een succesvolle manier laat aansluiten op de wensen van de medewerkers.

Lees verder

Mobiliteit :  Virtuele werkplek in gebruik nemen: 3 succesfactoren

Een virtuele werkplek in gebruik nemen kan uw organisatie veel opleveren. Om te zorgen dat medewerkers hier ook echt mee aan de slag gaan, moet de innovatie wel op de juiste manier worden doorgevoerd. Deze moet inspelen op een bestaand probleem of behoefte in de organisatie en meerwaarde bieden ten opzichte van de huidige werkmethode.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.