Migreer de Windows Server 2003 infrastructuur naar een moderne oplossing

Transition Your Windows Server 2003 Infrastructure to a Modern Solution

Transition Your Windows Server 2003 Infrastructure to a Modern Solution

Het support voor alle versies van Windows Server 2003 en Windows Server 2003 R2 stopt per 14 juli 2015. Na deze datum is het niet meer mogelijk om updates uit te voeren en zijn er verschillende compliance en beveiligingsrisico’s. Om op deze veranderingen en deadline in te spelen zijn Cisco en Microsoft gaan samenwerken om de best mogelijke single-platform oplossing te bieden.

Windows Server 2012 R2 en Systems Center 2012 R2 leveren een grote verbetering en verschillende nieuwe functies in onder andere: virtualisatie, management, storage, netwerken en nog veel meer. De server infrastructuur en daarmee het management en netwerkmogelijkheden zijn speciaal gemaakt voor virtualisatie en de cloud. Deze geïntegreerde en flexibele oplossingen bieden voordelen voor de Microsoft private of hybride cloud.

Belangrijke elementen van de Cisco Cloud Infrastructuur
In deze whitepaper komen een aantal belangrijke elementen van de cloud infrastructuur aan bod. Deze elementen zijn:

  • Beter samen: een partnership in het hart van de oplossing
  • De geïntegreerde management oplossingen
  • Het gebruik maken van een intelligente infrastructuur geoptimaliseerd voor de cloud
  • Het virtualiseren van de bestaande cloud

Download de whitepaper
Het is tijd om te migreren naar een modern platform gebouwd op Windows Server 2012 R2, System Center 2012 R2 en Cisco UCS server infrastructuur. Upgrade uw omgeving vandaag nog om IT-kosten te reduceren, de service te verbeteren en de uitdagingen die gepaard gaan met een verouderd platform te vermijden. Download geheel vrijblijvend deze whitepaper en kom meer te weten over de overgang naar een moderne oplossing.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Public CloudCloud Data & Storage bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Public Cloud :  Hoe start u met de cloud?

Een vraag waar momenteel veel organisatie mee worstelen is: Hoe start ik met de cloud? Deze whitepaper gaat uitgebreid in op wat cloud is, wat de mogelijkheden en keuzes zijn en hoe u dit vervolgens omzet naar een cloud strategie en roadmap. Lees er verder over in de volledige whitepaper.

Lees verder

Cloud Data & Storage :  Wat heeft Newton te maken met data?

Iedere dag word je geconfronteerd met de aantrekkingskracht van de aarde. Dankzij Newton en een vallende appel ontstond de zwaartekrachttheorie. In het huidige tijdperk van de cloud zien we een nieuwe vorm van zwaartekracht ontstaan: data-zwaartekracht. Wat is het precies en wat voor implicaties heeft deze nieuwe vorm van zwaartekracht op uw hybrid cloud omgeving?

Lees verder

Cloud Data & Storage :  Dé cloud strategie voor BI en analytics

Ondertussen is de cloud niet meer weg te denken uit het straatbeeld dat BI en analytics heet. Steeds meer organisaties zien de mogelijkheden in van de cloud op dit gebied want het is een flexibele en schaalbare oplossing. In deze whitepaper worden de ervaringen en best practices uiteengezet. Lees snel verder!

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.