MicroStrategy gives business users visual insight

Visual Insight komt tegemoet aan eisen business users

Visual Insight komt tegemoet aan eisen business users

Business users hebben steeds meer controle genomen over de beslissing nemen van BI-platform. Zij willen een snellere deployment tijd en de mogelijkheid om analyses te maken en uit te voeren, zonder hulp van IT. Daarbij willen zij gemakkelijk te gebruiken tools. Data discovery tools hebben hierdoor een vlucht genomen, aangezien zij aan deze eisen voldoen.

Visual Insight is volgens deze evaluatie van Gartner een goede stap in de richting van het tegemoet komen aan de eisen van business users. Waar MicroStrategy normaal gesproken een traditioneel IT-georiënteerd, report-centric BI platform zonder business user interactiemogelijkheden biedt, is de introductie van Visual Insight een stap in de goede richting.

Download de whitepaper
Download deze whitepaper en lees meer over het oordeel van Gartner over data discovery tool Visual Insight.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Business Intelligence bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Business Intelligence :  Machine learning toegankelijk uitgelegd

Het is niet gemakkelijk om grote hoeveelheden data te analyseren en verwerken. Het ontdekken van verbanden en voorspellen van uitkomsten kan een enorme klus zijn. Hulp is onderweg! Slimme, zelflerende computermodellen nemen ons werk uit handen. Dat is al lang geen sciencefiction meer. Dit e-boek legt machine learning op een toegankelijke manier uit en laat zien hoe het ons nu al helpt.

Lees verder

Business Intelligence :  2 marketing trends die je niet mag missen

De hoeveelheden data die organisaties ter beschikking hebben zijn enorm. De uitdaging voor marketeers is deze ruwe data omzetten in waardevolle informatie. Hoe pak je dat aan? Hoe verenig je IT met marketing zodat je de klantreis kunt optimaliseren? Deze whitepaper verdiept 2 marketing trends die jouw organisatie helpen bij het effectief inzetten van nieuwe technologie.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.