Microsoft Dynamics AX for Retail

Beknopt overzicht van een end-to-end oplossing voor Retail

Beknopt overzicht van een end-to-end oplossing voor Retail

Retail organisaties proberen op verschillende manieren zakelijke groei te realiseren. Daarnaast willen zij de relatie met klanten goed blijven onderhouden. Het uiteindelijke doel is dan ook om mensen, informatie en processen door de gehele organisaties met elkaar te verbinden. Een end-to-end Retail oplossing kan hierbij helpen. Daarnaast verlaagt het de kosten en vermindert het de complexiteit van sales tot supply.

In dit artikel wordt een beknopt overzicht gegeven van een dergelijke oplossing, namelijk Dynamic AX voor Retail. Dynamics AX biedt verschillende voordelen voor de Retail-industrie. Deze voordelen zijn onder andere:

  • Eén end-to-end oplossing voor het versnellen van zakelijk succes
  • Helpt werknemers om de klantrelatie te verbeteren
  • Gemakkelijk uitbreiden naar nieuwe retailkanalen, winkels toevoegen of uitbreiden
  • Flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing.

Dynamics AX for retail

Download het artikel

Download het artikel “Microsoft Dynamics AX for Retail” en lees verder over deze end-to-end oplossing speciaal voor de Retail branche. In een beknopt overzicht worden verschillende functies en voordelen besproken die Retail organisaties kan helpen bij het verwezenlijken van zakelijke groei en het behouden van langdurige klantrelaties.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom ERP (Enterprise Resource Management) bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

ERP (Enterprise Resource Management) :  Cloud-ERP als fundament voor succes van productiebedrijven

Wat is nodig om relevant te blijven in de veranderlijke wereld van productie? Eén ding is zeker: zonder de juiste tools en systemen wordt het voor veel organisaties onmogelijk om bij te blijven. Hierdoor kijken de voorlopers in de maakindustrie naar mogelijke cloud -oplossingen om hun gehele productie op te draaien. In deze whitepaper leest u hoe bedrijven succes oogsten met NetSuite, het cloud-platform van Oracle.

Lees verder

ERP (Enterprise Resource Management) :  Voedselindustrie moet digitaal transformeren

De voedingsmiddelenindustrie zal in 2017 een beperkte groei laten zien van ongeveer 1%. Schaalvergroting, consolidatie en integratie zijn daardoor vereisten om de concurrentie aan te kunnen. Voedsel- en drankproducenten worden onder deze omstandigheden gedwongen hun kosten verder te reduceren. De digitale transformatie biedt mogelijkheden aan de voedselindustrie, maar hoe kunt u de kansen benutten?

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.