Microsoft 365 implementatie: Trap niet in deze 10 valkuilen

Moderniseer uw organisatie en werk effectiever samen

Moderniseer uw organisatie en werk effectiever samen

Een vraag die we vaker horen is: ”Is Microsoft 365 niet puur de vervanging van de standaard Windows- en Office-pakketten?”. Maar Microsoft 365 is veel meer dan dat. Bijvoorbeeld door nieuwe mogelijkheden in de manier van samenwerken. Maar ook de wijze waarop informatie op ieder device beschikbaar komt. Dit stelt organisaties in staat om op een nieuwe wijze doelen te bereiken, waarbij de gebruiker centraal staat. Onmisbaar voor moderne organisaties, toch? Maar de implementatie van Microsoft 365 gaat niet altijd vlekkeloos. In deze whitepaper geven we 10 valkuilen die u kunt tegenkomen bij de implementatie. We lichten alvast een tipje van de sluier op met 3 valkuilen:

  1. Huidige infrastructuur is onvoldoende in kaart gebracht
  2. Verminderde productiviteit door gebrek aan synergie tussen apps
  3. Verlies van momentum door verkeerde projectplanning

De huidige infrastructuur is onvoldoende in kaart gebracht

Het klinkt voor de hand liggend, maar in de praktijk blijkt vaak dat er wordt begonnen met de Microsoft 365 implementatie, zonder een assessment van de eigen infrastructuur. Vervolgens komen organisaties er dan achter dat de infrastructuur niet klaar is voor het werken vanuit de cloud, of dat de mobiele devices ongeschikt zijn voor het gebruik van Skype for Business.

Verminderde productiviteit door gebrek aan synergie tussen apps

Medewerkers zijn steeds meer zelfredzaam. Ze kunnen eenvoudig hoogwaardige productiviteitsapps op hun mobiele telefoon installeren. Deze apps werken ook nog eens goed samen, waardoor hun productiviteit enorm omhoog gaat. Dit is precies wat een platform voor samenwerking en communicatie binnen de organisatie ook moet kunnen. Simpele handelingen, zonder dubbel werk.

Verlies van momentum door verkeerde projectplanning

Een project dat een jaar duurt tot aan de eerste lancering is funest voor het enthousiasme en verliest momentum. Daarom adviseren we: denk groot, maar begin klein. Hoe? Dat leggen we verder uit in deze whitepaper.

Aan de slag met de implementatie van Microsoft 365

Wilt u uw organisatie moderniseren door effectiever samen te werken en beter te communiceren? Ga dan aan de slag met Microsoft 365. In deze whitepaper leest u welke valkuilen u moet vermijden bij de implementatie van Microsoft 365.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Downloaden: Microsoft 365 implementatie: Trap niet in deze 10 valkuilen

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.