Met ACI een applicatiegericht en krachtig netwerk inrichten

Implement a Robust Transport Network

Met ACI een applicatiegericht en krachtig netwerk inrichten

Beheerders van datacenters staan vandaag de dag voor de uitdaging om een netwerk in te richten dat in staat om behendig met veeleisende applicaties om te gaan en tegelijkertijd optimale netwerkprestaties neer te zetten.

Cisco’s Application-Centric Infrastructure biedt een robuust transportnetwerk voor dynamische workloads. ACI’s fundament is een netwerktopologie die time-tested protocols met nieuwe technieken combineert om zo een uitermate flexibele, schaalbare en duurzame architectuur neer te zetten. Zo kan dit netwerk met het grootste gemak de meest veeleisende en flexibele datacenteromgevingen bedienen.

De ACI-netwerkstructuur bestaat uit drie belangrijke componenten: de Application Policy Infrastructure controller, de spine witches en de leaf switches. Deze drie componenten handelen alle noodzakelijke onderdelen af. Deze manier van netwerkinrichting zorgt er voor dat u zonder problemen het vele netwerkverkeer van applicaties kunt verwerken.

In deze whitepaper wordt uitgebreid beschreven hoe u een transportnetwork implementeert dat volledig is toegerust op het afhandelen van dynamische workloads. Download deze paper vandaag nog geheel vrijblijvend.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom StategieIT ManagementSoftware Selectie bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Stategie :  Wat is Crossover Business?

Het traditionele bedrijf staat op losse schroeven. De grenzen tussen makers, distributeurs en winkeliers vervagen, nu organisaties meer andere diensten en producten aanbieden. Dat zet de branche op z’n kop, evenals de bedrijfsprocessen. Bent u klaar voor ondernemen 2.0? Dan is het hoog tijd om te kijken of uw oude systemen nog passen bij de nieuwe manier van zaken doen.

Lees verder

IT Management :  10 Business intelligence trends voor 2018

De ontwikkelingen in BI gaan razend snel. Om dit goed te monitoren heeft Tableau Software een onderzoek gestart naar de meest besproken business intelligence trends voor 2018. Wilt u uw organisatie ook naar een hoger niveau tillen op het gebied van BI? Lees deze 10 trends en u bent volledig op de hoogte.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.