Meet your service goals with SLAs and entitlements

Het gebruik van SLAs in Dynamics CRM

Het gebruik van SLAs in Dynamics CRM

Service Level Agreements (SLAs) beschrijven de afspraken die gemaakt zijn over producten of diensten die geleverd dienen te worden. Daarnaast beschrijft een SLA de rechten en plichten van zowel de aanbieder als de afnemer om aan het kwaliteitsniveau dat zij zijn overeengekomen te voldoen.

In Microsoft Dynamics CRM kunnen Service Level Agreements (SLAs) en entitlements (rechten) gemakkelijk aangemaakt worden. Dit helpt bij het toekennen van service levels en voorwaarden voor uw klanten. Vertegenwoordigers kunnen hierdoor sneller bij belangrijke informatie. Zo kunnen zij direct het soort en de hoeveelheid support inzien waar een klant voor in aanmerking komt. Dit zorgt ervoor dat de klant de best mogelijke service krijgt.

Dit document legt stap voor stap uit hoe men in Dynamics CRM een SLA en de bijbehorende rechten aanmaakt. Hierbij kunnen verschillende KPI’s en doelen gesteld worden. Zo kan de hoeveelheid support worden ingesteld, welke rechten verlopen en kunnen er deadlines voor service medewerkers (vertegenwoordigers) worden gesteld. De voortgang kan vervolgens worden gemonitord middels een dashboard (zie afbeelding hieronder).

Download het eBook
Download het volledige document “Meet your goals with SLAs and entitlements” waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe in Dynamics CRM SLAs en entitlements (rechten) kunnen worden aangemaakt en gemonitord.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

Prodware

Prodware werkt als allround Microsoft partner al vele jaren samen met haar klanten voor verbetering van hun bedrijfsprocessen (met ERP-software), vergroting van klantbinding (met CRM-software) en verhoging van productiviteit (met o.a. Power BI en Office 365). Dit zowel on-premise als in de cloud.

Profiel Prodware ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.