Maritieme industrie zet technologie in om efficiënter te werken

Volle vaart vooruit richting digitale transformatie

Gepubliceerd: 08-03-2019 | Whitepaper | Volle vaart vooruit richting digitale transformatie

Om je echt te onderscheiden van andere scheepswerven, baggeraars of loodsen is het belangrijk dat je jouw klanten net iets meer biedt dan jouw concurrenten. Maar hoe pak je dit aan in een snel veranderende wereld? De verwachtingen van jouw klanten zijn hoog en technologie gaat een steeds grotere rol spelen op de werkvloer. Raak je achterop, dan loop je het risico ingehaald te worden door de concurrentie. Deze whitepaper laat je zien hoe je alle technologie volledig benut.

Het noorden kwijt

Binnen de organisatie werken we maar al te vaak met diverse systemen die niet aan elkaar gekoppeld zijn. Hierdoor gaat heel wat tijd verloren aan het handmatig invoeren van gegevens tussen verschillende systemen. En bovendien is het lastig om in deze wirwar van systemen snel de juiste informatie boven water te halen. Om echt het verschil te maken in de branche is het dus belangrijk dat jouw medewerkers snel en eenvoudig inzicht hebben in de voor hen relevante data. Deze data vormt namelijk de basis voor betere dienstverlening en productverbeteringen.  

Data inzetten om efficiënter te werken

Ook in de maritieme industrie is de tijd rijp om na te denken over de toekomst van de onderneming. Hoe haal je voordeel uit alle technologie en hoe zetten je deze data in om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Welke pijlers helpen jou op weg?

  • Klanten centraal stellen
  • Expertise van medewerkers inzetten
  • Procesoptimalisatie
  • Lees snel verder!

Benieuwd welke 4 pijlers de basis vormen voor een succesvolle digitale transformatie? Wil je weten hoe je precies een klant centraal zet en hoe dit je helpt om jouw dienstverlening te verbeteren? Download dan snel deze whitepaper en start jouw reis hier.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Logic Vision

Logic Vision is gespecialiseerd in software-oplossingen voor de Maritieme industrie, de Productie industrie en Handelsbedrijven op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central (Cloud). Met meer dan 20 jaar ervaring kent Logic Vision uw bedrijfsprocessen en wordt er gezorgd voor de juiste oplossing! Dagelijks werken er meer dan 2.500 zeer tevreden gebruikers met onze software.

Profiel Logic Vision ›
 
 

Download artikel

Maritieme industrie zet technologie in om efficiënter te werken

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.