Maak jouw werknemers productiever met Microsoft Dynamics 365

Zorg voor een goede ERP-oplossing

Zorg voor een goede ERP-oplossing

Wil jij jouw bedrijf productiever maken? Dan het is belangrijk om een goede ERP-oplossing te kiezen. Met de juiste oplossing speel je snel in op de veranderende behoeften binnen jouw bedrijf. Een voorbeeld hiervan is Microsoft Dynamics 365. Deze eenvoudig schaalbare ERP-oplossing helpt kleine en middelgrote bedrijven te automatiseren en hun sales, inkopen, operationele activiteiten, boekhouding en voorraadbeheer aan elkaar te koppelen. Benieuwd waarom jij voor Microsoft Dynamics 365 moet kiezen? En waarom andere bedrijven voor Microsoft Dynamics 365 kiezen? Lees dan snel verder!

Laat je medewerkers productiever werken

Doordat alle bedrijfstakken in hetzelfde systeem werken wordt het veel gemakkelijker om data met elkaar te delen. Door gedeelde inzichten tussen bijvoorbeeld sales en de klantenservice spelen medewerkers beter in op de vragen van klanten. Ook kunnen bedrijfsprocessen hierdoor geautomatiseerd worden, waardoor jouw werknemers meer tijd overhouden voor hun werk. Ook bespaar je kosten doordat je maar één systeem nodig hebt.

Altijd en overal inzicht in alle data

Doordat alle systemen aan elkaar zijn gekoppeld is er veel meer klantdata beschikbaar voor alle bedrijfstakken. Door deze data zichtbaar te maken in een overzicht ziet iedereen snel hoe bijvoorbeeld een bepaalde campagne loopt. Hierdoor kunnen processen verbeterd worden maar spot je ook sneller trends. Daarnaast kunnen medewerkers altijd en overal deze data raadplegen op hun gekoppelde apparaten. Hierdoor wordt werken nog eenvoudiger!

Meer weten?

Benieuwd naar de rest van de voordelen van Microsoft Dynamics 365? En hoe andere bedrijven Microsoft Dynamics 365 hebben geïmplementeerd binnen hun bedrijf? Download deze whitepaper en ontdek hoe je deze software toepast binnen jouw bedrijf!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Dynamic Cloud Solutions

Dynamics Cloud Solutions B.V. maakt het mogelijk om diverse bedrijfssoftware zelf te implementeren.

Profiel Dynamic Cloud Solutions ›
 
 

Download artikel

Maak jouw werknemers productiever met Microsoft Dynamics 365

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.