Local content in e-mailnieuwsbrieven

Directe communicatie met local content in digitale nieuwsbrieven

Directe communicatie met local content in digitale nieuwsbrieven

E-commerce en internet bieden ondernemingen met alle nieuwe ontwikkelingen veel kansen. Bedrijven kunnen goedkoper handelen, zijn zichtbaarder voor de buitenwereld en kunnen hierdoor directer communiceren met klanten.  Veel bedrijven pakken deze kans, maar vaak onderschatten ze de relatie met de klant. Richt je als winkelketen niet alleen op de vaste klanten kring, maar kom met relevante lokale en op de consument gerichte initiatieven.

Deze whitepaper gaat in op hoe digitale nieuwsbrieven nog relevanter (en dus effectiever) gemaakt kunnen worden door middel van local content. De whitepaper gaat in op de onderstaande onderwerpen:

  • Wat is local content?
  • De meerwaarde van local content.
  • De voordelen van local content voor retailorganisaties.
  • Hoe te verwerken in nieuwsbrieven?
  • Het opstellen van gebruikersprofielen.
  • Lokale inhoud voor nieuwsbrieven voorbereiden.

Download vrijblijvend de whitepaper over local content in nieuwsbrieven. De whitepaper gaat dieper in op de bovenstaande onderwerpen. Daarnaast komt er een voorbeeld naar voren van het gebruiken van local content in een e-mailnieuwsbrief.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. Kennisportal brengt graag actuele kennis rondom Retail & Consumer bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Retail & Consumer :  De retailer van de toekomst zet klantdata centraal

Retail is één van de meest competitieve markten. De winsten staan onder druk, nieuwe webshops kapen klanten weg voor de neus van traditionele retailbedrijven en faillissementen zijn aan de orde van de dag. Wilt u de concurrentie voorblijven? In deze whitepaper leest u hoe u met integratie van fysieke winkels en webshops, analytics en omnichannel de band met de klant verbetert.

Lees verder
 
 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.